2017年职称英语等级考试理工C级模拟试题(二)

日期:03-01| http://www.59wj.com |理工类|人气:419

2017年职称英语等级考试理工C级模拟试题(二)

  一、单选题(词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分) 。下面共有l5个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。)

  1、下面共有15句子,每个句子均有一个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的四个选项中选择一个与划线部分意义最相近的词或短语。答案一律涂在答题卡相应的位置上。

  A new system of quality control was brought in to overcome the defects in the firm’s products.

  A) invested

  B) introduced

  C) installed

  D) insisted

  A B C D

  标准答案: b

  解析:

  2、

  The old concerns lose importance and some of them vanish altogether.

  A) develop

  B) disappear

  C) link

  D) renew

  A B C D

  标准答案: b

  解析:

  3、

  The old concerns lose importance and some of them vanish altogether.

  A) develop

  B) disappear

  C) link

  D) renew

  A B C D

  标准答案: a

  解析:

  4、

  The government is debating the education laws.

  A) discussing

  B) defeating

  C) delaying

  D) declining

  A B C D

  标准答案: a

  解析:

  5、

  They had a far better yield than any other farm miles away around this year.

  A) goods

  B) soil

  C) climate

  D) harvest

  A B C D

  标准答案: d

  解析:

  6、

  The city has decided to do away with all the old buildings in its center.

  A) get rid of

  B) set up

  C) repair

  D) paint

  A B C D

  标准答案: a

  解析:

  7、

  During the past ten years there have been dramatic changes in the international situation.

  A) permanent

  B) powerful

  C) striking

  D) practical

  A B C D

  标准答案: c

  解析:

  8、

  It is out of the question that the inspector will come tomorrow.

  A) impossible

  B) possible

  C) probable

  D) likely

  A B C D

  标准答案: a

  解析:

  9、

  Techniques to employ the energy of the sun are being developed.

  A) convert

  B) store

  C) use

  D) receive

  A B C D

  标准答案: c

  解析:

  10、

  Since the Great Depression, the United States government has protected farmers from damaging drops in grain prices.

  A) slight

  B) surprising

  C) sudden

  D) harmful

  A B C D

  标准答案: d

  解析:

  11、

  Cement was seldom used in building the Middle Ages.

  A) crudely

  B) rarely

  C) originally

  D)occasionally

  A B C D

  标准答案: b

  解析:

  12、

  Medicine depends on other fields for basic information, particularly some of their specialized branches.

  A) conventionally

  B) obviously

  C) especially

  D) inevitably

  A B C D

  标准答案: c

  解析:

  13、

  We were astonished to hear that their football team had won the champion.

  A) amazed

  B) amounted

  C) amused

  D) approached

  A B C D

  标准答案: a

  解析:

  14、

  There is an abundant supply of cheap labor in this country.

  A) a steady

  B) a plentiful

  C) an extra

  D) a stable

  A B C D

  标准答案: b

  解析:

  15、

  The most crucial problem any economic system faces is how to use its scarce resources.

  A)puzzling

  B) difficult

  C) terrifying

  D) urgent

  A B C D

  标准答案: d

  解析:

www.59wj.com

  二、匹配题

  16、

  阅读下面这篇短文,短文后列出了七个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断。如果该句提供的是正确信息,请在答题卡上把A涂黑;如果该句提供的是错误信息,请在答题卡上把B涂黑;如果该句的信息文章中没有提及,请在答题卡上把C涂黑

  Rescue Platform

  In the aftermath of the terrorist attacks on the World Trade Center, security experts are trying to develop new ways of rescuing people from burning skysrapers. One idea is a platform capable of flying vertically and hovering in the air like a helicopter. The platform would rise up and down alongside a skyscraper and pick up people trapped in high stories.

  The idea for the vertical takeoff platform was hatched more than ten years ago by a Russian aerospace engineer, David Metreveli, who has since moved to Israel. Metreveli’s dedsign, called the Eagle, calls for two jet engines that turn four large horizontal propellers. The spinning of the propellers generates the necessary lift, or upward force, to raise the platform. The more power is supplied to the propellers, the higher the platform rises. Moving the platform sideways involves applying differing amounts of power to each propeller.

  Helicopters are now used in some cases to get people out of burning buildings. Escape baskets slung from them dangle beside the building for people to climb into. Unfortunately, the baskets cannot reach every floor of a building because the ropes from which they hang become unstable beyond a certain length.

  So far, Metreveli has built a small-scale model of the Eagle to test his idea. In the wake of September 11, he has been able to secure enough funding to start building a larger, 4-meter by 4-meter prototype, which he calls the Eaglet.

  1.A rescue platform called the Eagle is capable of moving vertically but not sideways.

  A. Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  2. The four propellers are fitted horizontally to the Eagle.

  A. Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  3. With the help of jet engines, the Eagel can fly at a speed of 100 miles an hour.

  A. Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  4. In the third paragraph, the word helicopter refers to the Eagle.

  A. Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  4 ------  请选择 A B C

  标准答案: B,A,C,B

  解析:

  17、

  阅读下面这篇短文,短文后列出了七个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断。如果该句提供的是正确信息,请在答题卡上把A涂黑;如果该句提供的是错误信息,请在答题卡上把B涂黑;如果该句的信息文章中没有提及,请在答题卡上把C涂黑

  Rescue Platform

  In the aftermath of the terrorist attacks on the World Trade Center, security experts are trying to develop new ways of rescuing people from burning skysrapers. One idea is a platform capable of flying vertically and hovering in the air like a helicopter. The platform would rise up and down alongside a skyscraper and pick up people trapped in high stories.

  The idea for the vertical takeoff platform was hatched more than ten years ago by a Russian aerospace engineer, David Metreveli, who has since moved to Israel. Metreveli’s dedsign, called the Eagle, calls for two jet engines that turn four large horizontal propellers. The spinning of the propellers generates the necessary lift, or upward force, to raise the platform. The more power is supplied to the propellers, the higher the platform rises. Moving the platform sideways involves applying differing amounts of power to each propeller.

  Helicopters are now used in some cases to get people out of burning buildings. Escape baskets slung from them dangle beside the building for people to climb into. Unfortunately, the baskets cannot reach every floor of a building because the ropes from which they hang become unstable beyond a certain length.

  So far, Metreveli has built a small-scale model of the Eagle to test his idea. In the wake of September 11, he has been able to secure enough funding to start building a larger, 4-meter by 4-meter prototype, which he calls the Eaglet.

  5. The more jet engines are fitted to the propellers, the more people the platform can carry.

  A. Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  6. In the wake of September 11, Mr.Metreveli has secured enough funding to build up a small-scale model of the Eagle to test his idea.

  A. Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  7. Mr. Metreveli is designing for Israel a more advanced form of rescue platform than the Eagle or the Eaglet.

  A. Right

  B.Wrong

  C.Not mentioned

  标准答案: C,B,C

  解析:

  18、

  阅读下面这篇短文,短文后有2项测试任务:(1)1---4 题要求从所给的6个选项中为第2--5 段每段选择1个正确的小标题;请将答案涂在答题卡相应的位置上。

  Alaska

  1 In 1858 Americans welcomed Alaska into the Union as the 49th state, symbolizing a change of attitude from that held in 1867, when the peninsula was purchased from Russia. Then, most Americans had little interest in 1,500,000 square kilometers “of icebergs and polar bears”-beyond Canada’s western borders, far from the settled areas of the United States.

  2 In those sections of the state which lie above the Arctic Circle, Alaska still is a land of icebergs and polar bears. Ice masses lie buried in the earth, which is permanently frozen to a depth of 90 or more meters region. From early May until early August, the midnight sun never sets on this flat, treeless region, but the sun can not melt the icy soil more than two-thirds of a meter down.

  3 Alaska is America’s largest state, but only about 325,000 people live there According to estimates, 800,000 hectares of its land area are fit for plowing but only about 640,000 hectares being cultivated.

  4 Arctic Alaska has been the home of Eskimos for countless centuries. It is believed that the Eskimos moved there from Mongolia or Siberia, probably crossing Bering Strait, named for Vitus Bering, the Danish sea captain who discovered Alaska on his voyage for Russia in 1741.The Eskimos are the state’s earliest known inhabitants Russian fur traders established settlements but, by the time Alaska was sold to the United States, most of the traders had departed.

  5 In 1896 gold was discovered near the Klondike River in Canada just across the Alaskan border. Thousands of Americans rushed to the region on their way to Klondike; some never returned. Alaska was never completely cut off again, although even today transportation is a major problem. There are only two motor routes from the U.S mainland, and within the state, every town has its own airfield. Planes fly passengers, mail and freight to the most distant villages.

  6 The gold that changed life so suddenly for Alaska was soon ended, and although many stories about mining camps have become part of American literature, the gold from Alaskan earth contributed less to economic progress than the fish from Alaskan waters. The fish from Alaskan waters. The fish caught in a single year range in value from $80 million to $90 million. Fur-bearing animals are plentiful in the forests and streams, and valuable fur seals inhabit the waters. After fishing, the state’s chief industry is lumber and the production of wood pulp. In recent years, Alaska’s single most important resource has become oil. The state also has large deposits of coal, copper, gold and other minerals.

  1. paragraph 3__________

  2. paragraph 4__________

  3. paragraph 5__________

  4. paragraph 6__________

  A. Rich resources of the state

  B. Connection with the outside world

  C. Transportation with the outside world

  D. The natives of the land

  E. Cold climate

  F. Land and population

  标准答案: F,D,C,A

  解析:

  19、

  阅读下面这篇短文,短文后有2项测试任务:第1--4题要求从所给的6个选项中选择4个正确的选项,分别完成每个句子。请将答案涂在答题卡相应的位置上。

  Alaska

  1 In 1858 Americans welcomed Alaska into the Union as the 49th state, symbolizing a change of attitude from that held in 1867, when the peninsula was purchased from Russia. Then, most Americans had little interest in 1,500,000 square kilometers “of icebergs and polar bears”-beyond Canada’s western borders, far from the settled areas of the United States.

  2 In those sections of the state which lie above the Arctic Circle, Alaska still is a land of icebergs and polar bears. Ice masses lie buried in the earth, which is permanently frozen to a depth of 90 or more meters region. From early May until early August, the midnight sun never sets on this flat, treeless region, but the sun can not melt the icy soil more than two-thirds of a meter down.

  3 Alaska is America’s largest state, but only about 325,000 people live there According to estimates, 800,000 hectares of its land area are fit for plowing but only about 640,000 hectares being cultivated.

  4 Arctic Alaska has been the home of Eskimos for countless centuries. It is believed that the Eskimos moved there from Mongolia or Siberia, probably crossing Bering Strait, named for Vitus Bering, the Danish sea captain who discovered Alaska on his voyage for Russia in 1741.The Eskimos are the state’s earliest known inhabitants Russian fur traders established settlements but, by the time Alaska was sold to the United States, most of the traders had departed.

  5 In 1896 gold was discovered near the Klondike River in Canada just across the Alaskan border. Thousands of Americans rushed to the region on their way to Klondike; some never returned. Alaska was never completely cut off again, although even today transportation is a major problem. There are only two motor routes from the U.S mainland, and within the state, every town has its own airfield. Planes fly passengers, mail and freight to the most distant villages.

  6 The gold that changed life so suddenly for Alaska was soon ended, and although many stories about mining camps have become part of American literature, the gold from Alaskan earth contributed less to economic progress than the fish from Alaskan waters. The fish from Alaskan waters. The fish caught in a single year range in value from $80 million to $90 million. Fur-bearing animals are plentiful in the forests and streams, and valuable fur seals inhabit the waters. After fishing, the state’s chief industry is lumber and the production of wood pulp. In recent years, Alaska’s single most important resource has become oil. The state also has large deposits of coal, copper, gold and other minerals.

  1. For as long as three months of a year, on the ice-covered land of Alaska can ________ be found day and night.

  2. According to statistics, ___________of the total area of Alaska has been used for farming.

  3. Alaska was originally part of Russia, but was bought by ____________.

  4. Gold brought less wealth to Alaska than ______________.

  A. as fish does

  B. because of its rich natural resources

  C. by the United States in the 19th century

  D. shines day and night

  E. only a very small percentage

  F. a limited amount of the gold found there

  标准答案: D,E,C,A

  解析:

  20、

  下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。

  Pushbike Peril

  Low speed bicycle crashes can badly injure--or even kill--children if they fall onto the ends of the handlebars so a team of engineers is redesigning the humble handlebar in a bid to make it safer.

  Kristy Arbogast, a bioengineer at the Children’s Hospital of Philadelphia in Pennsylvania, began the project with her colleagues after a study of serious abdominal injuries in children in the past 30 years showed that mol-e than a third were caused by bicycle accidents.”the task was to identify how the injuries occurred and come up with some countermeasures.” she says.

  By interviewing the children and their parents,Arbogast and her team were able to

  reconstruct many of the accidents and identified a common mechanism responsible for serious injures. They discovered that most occur when children hit an obstacle at a slow speed,causing them to topple over. To maintain their balance they turn the handlebars through 90degrees——but their momentum forces them into the end of the handlebars The bike then falls over and the other end of the handlebars hits the ground,ramming it into their abdomen.

  The solution the group came up with is a handgrip fitted with a spring and damping system. The spring absorbs up to 50 per cent of the forces transmitted through the handlebars in an impact,The group hopes to commercialize the device,which should add only a few dollars to the cost of a bike. “But our task has been one of education because up until now, bicycle manufacturer were unaware of the problem,”says Arbogast.

  The team has also approached the US Consumer Product Safety Commission to try to

  persuade manufacturers to adopt the new design A decision is expected later this year.

  词汇:

  handlebar n(常用复数)(自行车等的)车把

  abdominal adj 腹部的 redesign v 重新设计

  bioengineer n 生物工程师 reconstruct vt.重建;重构

  countermeasure n 对策 abdomen n 膜,腹部

  momentum n冲力 handgrip n握柄

  damping adj 制动的.减速的,缓冲的 commercialize vt 使商品化

  练习:

  1 According to the passage,SOme engineers are trying to improve the handlebars because

  A)they are not noble enough,

  B)they may kill children

  C)they are likely to crash

  D)they make the bike move at a low speed

  2 In paragraph 2, the author mentions a study of serious abdominal injuries

  A)to discuss how abdominal injuries in children occur,

  B)to show that more than a third injuries were caused by bicycle accidents.

  C)to point out what the countermeasures can be.

  D)to tell us why Kristy Arbogast began the project.

  3 Paragraph 3 mainly discusses

  A)why the children and their parents were interviewed

  B)when the children tom the handlebars through 90 degrees,

  C)what causes the children to topple over

  D)how serious injuries occur.

  4 The passage implies that

  A)it is not easy to persuade manufacturers to adopt the new design.

  B)the team of engineers has not found any countermeasures

  C)children like to ride bicycles at a very low speed.

  D)a lot of children were killed in bicycle accidents in the past 30 years.

  5 The new handgrip works in which of the following ways?

  A)It call be commercialized.

  B)It reduces the dangerous forces in bicycle accidents

  C)It adds a few dollars to the cost of a bike

  D)It changes the direction of the handlebars in all impact.

  标准答案: B,D,D,A,B

  解析:

  21、

  下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。

  Cousteau Remembered

  Jacques-Ives Cousteau died in Paris on 26 June,1997 at the age of 87.His influence is great.Scientists respected his creative engineering;engineers praised his science.Cousteau,who claimed to be neither scientist nor engineer,contributed significantly to both disciplines—and to many more.

  Throughout his adventure—filled life,Cousteau challenged definitions.Yes,he was a captain in the French Navy,and early on,a filmmaker and natural storyteller.Later,he became a famous ocean explorer,designer of underwater equipment,expedition leader,author,speaker, businessman,environmentalist,teacher and leader of an influential organization (the Cousteau Society).

  A11 who care about the sea—and even those who don’t think much about the ocean one way or another一owe Cousteau a tremendous debt,The knowledge gained as a consequence of his direct contributions, and the strong others,have transformed the way the world thinks about the sea.His stories of encounters with sharks and other fish inspired many to go see themselves.Cousteau pioneered ventures in underwater living in the 1960’s:sub—sea labs where scientists submerged for days or weeks...——the underwater labs similar to Skylab or the space station.His films and television programmes won two Academy Rewards,three Emnies,and the hearts and minds of viewers worldwide for decades.

  Showered with honours.Cousteau remarked recently that he thought his most important accomplishment was to make people aware of——and care about——the ocean.Thanks to him.we grew concerned about our growing population and the consequences of overfishing and ocean pollution that threaten the health of the sea,and we were inspired to do something to improve the way things are done.

  We shared the sad feeling with Cousteau when Simone,his wife and partner for many years, died and when his son Phillippe was killed in a plane crash.We shared his joy when Jean—Michael,his eldest son.became an explorer and a spokesman for the sea in his own right.We were happy for Cousteau when he began a new family with his second wife,Fracine.And now that his voice of the ocean is silenced,we feel very sad.

  练习:

  1.According to the passage,Cousteau’s influence is great because he

  A)was both a scientist and an engineer.

  B)invented Skylab.

  C)made contributions to science and engineering.

  D)was a captain in the French Navy.

  2.From the second paragraph,we know that

  A)Cousteau did not like any scientific definitions.

  B)Cousteau wrote many adventure—filled stories.

  C)Cousteau’s main job was protecting environment.

  D)Cousteau’s contributions were not limited to science and engineering.

  3. of all me careers he followed,his main concern was concentrated on

  A)building the sub-water labs.

  B)ocean and ocean pollution.

  C)making films and television programmes.

  D)writing encounters with sea animals,such as sharks.

  4.What debt do we owe Cousteau according to Paragraphs 3 and 47

  A)His work has made us realise we should improve the way things are done.

  B)His contributions have pushed science toward a higher stage of development.

  c)His invention of sub.sea labs has made ocean exploration easier.

  D)His adventures have made people go and see the sea.

  5.Which of the following statements about Cousteau’s family life is NOT true?

  A)His second wife died sometime ago。

  B)His son Phillippe was killed in a plane crash.

  C)His first wife died before Cousteau.

  D)His elder son became the spokesman for the sea

  标准答案: C,D,B,A,A

  解析:

www.59wj.com

  22、

  下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。

  Underground Coal fires a looming Catastrophe

  Coal burning deep underground in China, India and Indonesia is threatening the environment and human life, scientists have warned. These large-scale underground blazes cause the ground temperature to heat up and kill surroundings vegetation, produce greenhouse gases and can even ignite forest fires, a panel of scientists told the annual meeting of the American Association for the Advancement of Science in Denver. The resulting release of poisonous elements like arsenic and mercury can also pollute local water sources and soils, they warned.

  “Coal fires are a global catastrophe,” said Associate Professor Glenn Stracher of East Georgia College in Swainsboro, USA. But surprisingly few people know about them.

  Coal can heat up on its own, and eventually catch fire and burn, if there is a continuous oxygen supply. The heat produced is not caused to disappear and under the right combinations of sunlight and oxygen, can trigger spontaneous catching fire and burning. This can occur underground, in coal stockpiles, abandoned mines or even as coal is transported. Such fires in China consume up to 200 million tones of coal per year, delegates were told. In comparison, the U.S. economy consumes about one billion tons of coal annually, said Stracher, whose analysis of the likely impact of coal fires has been accepted for publication in the International Journal of coal ecology, once underway, coal fires can burn for decades, even centuries. In the process, they release large volumes of greenhouse gases; poisonous gases fumes and black particles in to the atmosphere.

  The members of the panel discussed the impact these fires may be having on global and regional climate change, and agreed that the underground nature of the fires makes them difficult to protect. One of the members of the panel, Assistant Professor Paul Van Dijk of the International Institute for Geo-Information Science and Earth Observation in the Netherlands, has been working with the Chinese government to detect and monitor fires in the northern regions of the country.

  Ultimately, the remote sensing and other techniques should allow scientists to estimate how much carbon dioxide theses fires are emitting. One suggested method of containing the fires was presented by Cary Colaozzi, of the engineering firm Goodson, which has developed a heat-resistant grout (a thin mortar used to fill cracks and crevices,) which is designed to be pumped into the coal fire to cut off the oxygen supply.

  1。 According to the first paragraph, one of the warnings given by the scientists is that

  A. underground fires loom large in the forests.

  B. coal burning deep underground is found in China

  C. poisonous elements released by the underground fires can pollute water sources.

  D. arsenic and mercury are the most poisonous elements to water sources

  2 According to the third paragraph, what will happen when the underground heat does not disappear?

  A. coal heats up on its own and catches fire and burns

  B. the underground oxygen will be used up

  C. poisonous fumes and greenhouse gases will be accumulated underground

  D. there will be an increases of abandoned mines

  3 What did Stracher analyze in his article published in the International Journal of Coal Ecology?

  A. annual consumption of coal in U.S.

  B. annual consumption of coal in China

  C. how long coal fires has lasted in the northern region of China

  D. coal fires can have an impact on the environment

  4 Which of the following statements about Paul Van Dijk is Not true?

  A. he was one of the scientists who have warned against the threats of underground fires

  B. he has detected and monitored underground fires in Netherlands

  C. he has worked with the Chinese government on the underground fires issue.

  D. He works for a research institute in Netherlands.

  5 According to the fifth paragraph, what is the suggested method to control underground fires?

  A. using remote sensing techniques

  B. controlling the release of carbon dioxide

  C. making the soil heat resistant

  D. cutting off the oxygen supply

  标准答案: C,A,D,B,D

  解析:

  23、

  阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放会文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置。

  High Dive

  Cheryl Stems aims to go boldly where no human has ever gone before in a balloon:40 kilometers up into the atmosphere. 1 .No one has ever leapt from such a height or gone supersonic without an airplane or a spacecraft.Yet Stems,an airline pilot,is not the only person who wants to be the first to accomplish those feats.Two other brave people,an Australian man and a Frenchman,are also planning to make similar leaps.

  2 .First,she’ll climb into a cabin hanging from a balloon the size of a football field.Then the balloon will take her high into the stratosphere—the layer of Earth’s atmosphere 12 to 50 kilometers above the planet.“The ascent will take two and a half to three hours.” said Stems.”I’ll be wearing a fully pressurized,temperature-controlled space suit.’’

  At 40 kilometers。Stems will be able to see the gentle curve of Earth and the blackness of space over head.Then she’11 unclip herself from the cabin and dive headfirst,like a bullet,into the atmosphere. 3 .

  For high dive,astronaut escape suits are a key to success.Current pilot and astronaut escape suits are guaranteed only a maximum altitude of 21 kilometers.Del Rosso,a NASA engineer of spacesuits and life—support systems,said the suit designed for Stern’s jump could serve as a model for the lethal environment of higher climbs. 4 .The first hazard is oxygen-deficient air.Any person without an additional oxygen supply at 40 kilometers would die within three to five seconds.The second hazard is low atmospheric pressure.Atmospheric pressure is much lower at high altitudes than it is at sea level.The low atmospheric pressure of the upper stratosphere causes the gases in body fluids to fizz out of solution like soda bubbles. 5 .Other hazards include temperatures as low as-55 degrees Celsius,flying debris,and solar radiation.

  For Sterns to survive,her spacesuit will have to protect her from all of these hazards.“A spacesuit is like a one-person spaceship。”Del Rosso explained.“You have to take everything you need in a package that’s light enough,mobile enough,and tough enough to do the job.You Can’t exist without it.”

  练习:

  A. It will handle several major hazards.

  B. Escape suits are tough enough to stand the atmospheric pressure of the upper stratosphere

  C. From there,she’11 take a death-defying leap back to Earth at supersonic speed.

  D. ‘‘In 30 seconds,I'll be going Mach(马赫)speed,”said Stems.

  E. How will Stems make her giant jump?

  F In short,blood boils.

  标准答案: C,E,D,A,F

  解析:

www.59wj.com

  24、

  阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。

  Car Thieves Could Be Stopped Remotely

  Speeding off in a stolen car, the thief thinks he has got a great catch.But he is in a nasty surprise.The car is fitted with a remote immobilizer(使车辆不能调动的装置), and a radio signal from a control center miles away will ensure that once the thief switches the engine _1_ ,he will not be able to start it again.

  For now, such devices _2_ only available for fleets of trucks and specialist vehicles used on construction sites.But remote immobilization technology could soon start to trickle down to ordinary cars.and _3_ be available to ordinary cars in the UK _4_ two months.

  The idea goes like this.A control box fitted to the car incorporates _5_ miniature cellphone,a microprocessor and memory, and a GPS satellite positioning receiver. _6_ the car is stolen, a coded cellphone signal will tell the unit to block the vehicle’s engine management system and prevent the engine _7_ restarted.

  There are even plans for immobilizers _8_ shut down vehicles on the move,though there are fears over the safety implications of such a system.

  In the UK.an array of technical fixes is already making _9_ harder for car thieves.“The pattern of vehicles crime has changed,”says Martyn Randall of Thatcham.a security research organization based in Berkshire that is funded in part _10_ the motor insurance industry.

  He says it would only take him a few minutes to _11_ a novice how to steal a car, using a bare minimum of tools.But only if the cal-is more than 10 years old.

  Modern cars are a far tougher proposition,as their engine management computer will not _12_ them to start unless they receive a unique ID code beamed out by the ignition key.In the UK,technologies like this _13_ achieve a 31 per cent drop in vehicle-related crime since 1997.

  But determined criminals ore still managing to find other ways to steal cars.Often by getting hold of the owner’s keys in a burglary.In 2000,12 per cent of vehicles stolen in the UK were taken using the owner’s keys double the previous year’s figure.

  Remote-controlled immobilization system would _14_ a major new obstacle in the criminal’s way by making such thefts pointless.A group that includes Thatcham,the police,insurance companies and security technology firms have developed standards for a system that could go on the market sooner than the _15_ expects.

  词汇:

  immobilizer/n.使车辆不能调动的装置

  trickle/v.慢慢移动

  cellphone/n.移动电话,手机

  immobilization/n.使车辆不能调动

  ignition/n.点火

  burglary/n.夜窃行为;盗窃

  1.A) off B)on C)at D)of

  2.A) is B)was C)were D)are

  3.A) can B)have to C)need to D)should

  4.A) after B)for C)in D)at

  5.A) the B)/ C)a D)an

  标准答案: A,D,D,C,C

  解析:

  25、

  阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。

  Car Thieves Could Be Stopped Remotely

  Speeding off in a stolen car, the thief thinks he has got a great catch.But he is in a nasty surprise.The car is fitted with a remote immobilizer(使车辆不能调动的装置), and a radio signal from a control center miles away will ensure that once the thief switches the engine _1_ ,he will not be able to start it again.

  For now, such devices _2_ only available for fleets of trucks and specialist vehicles used on construction sites.But remote immobilization technology could soon start to trickle down to ordinary cars.and _3_ be available to ordinary cars in the UK _4_ two months.

  The idea goes like this.A control box fitted to the car incorporates _5_ miniature cellphone,a microprocessor and memory, and a GPS satellite positioning receiver. _6_ the car is stolen, a coded cellphone signal will tell the unit to block the vehicle’s engine management system and prevent the engine _7_ restarted.

  There are even plans for immobilizers _8_ shut down vehicles on the move,though there are fears over the safety implications of such a system.

  In the UK.an array of technical fixes is already making _9_ harder for car thieves.“The pattern of vehicles crime has changed,”says Martyn Randall of Thatcham.a security research organization based in Berkshire that is funded in part _10_ the motor insurance industry.

  He says it would only take him a few minutes to _11_ a novice how to steal a car, using a bare minimum of tools.But only if the cal-is more than 10 years old.

  Modern cars are a far tougher proposition,as their engine management computer will not _12_ them to start unless they receive a unique ID code beamed out by the ignition key.In the UK,technologies like this _13_ achieve a 31 per cent drop in vehicle-related crime since 1997.

  But determined criminals ore still managing to find other ways to steal cars.Often by getting hold of the owner’s keys in a burglary.In 2000,12 per cent of vehicles stolen in the UK were taken using the owner’s keys double the previous year’s figure.

  Remote-controlled immobilization system would _14_ a major new obstacle in the criminal’s way by making such thefts pointless.A group that includes Thatcham,the police,insurance companies and security technology firms have developed standards for a system that could go on the market sooner than the _15_ expects.

  词汇:

  immobilizer/n.使车辆不能调动的装置

  trickle/v.慢慢移动

  cellphone/n.移动电话,手机

  immobilization/n.使车辆不能调动

  ignition/n.点火

  burglary/n.夜窃行为;盗窃

  6.A) With B)If C)But D)And

  7.A) helping B)being C)get D)be

  8.A) whose B)who C)that D)when

  9.A) life B)Cars C)warning D)problem

  10.A) about B)to C)by D)on

  标准答案: B,B,C,A,C

  解析:

www.59wj.com

  26、

  阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。

  Car Thieves Could Be Stopped Remotely

  Speeding off in a stolen car, the thief thinks he has got a great catch.But he is in a nasty surprise.The car is fitted with a remote immobilizer(使车辆不能调动的装置), and a radio signal from a control center miles away will ensure that once the thief switches the engine _1_ ,he will not be able to start it again.

  For now, such devices _2_ only available for fleets of trucks and specialist vehicles used on construction sites.But remote immobilization technology could soon start to trickle down to ordinary cars.and _3_ be available to ordinary cars in the UK _4_ two months.

  The idea goes like this.A control box fitted to the car incorporates _5_ miniature cellphone,a microprocessor and memory, and a GPS satellite positioning receiver. _6_ the car is stolen, a coded cellphone signal will tell the unit to block the vehicle’s engine management system and prevent the engine _7_ restarted.

  There are even plans for immobilizers _8_ shut down vehicles on the move,though there are fears over the safety implications of such a system.

  In the UK.an array of technical fixes is already making _9_ harder for car thieves.“The pattern of vehicles crime has changed,”says Martyn Randall of Thatcham.a security research organization based in Berkshire that is funded in part _10_ the motor insurance industry.

  He says it would only take him a few minutes to _11_ a novice how to steal a car, using a bare minimum of tools.But only if the cal-is more than 10 years old.

  Modern cars are a far tougher proposition,as their engine management computer will not _12_ them to start unless they receive a unique ID code beamed out by the ignition key.In the UK,technologies like this _13_ achieve a 31 per cent drop in vehicle-related crime since 1997.

  But determined criminals ore still managing to find other ways to steal cars.Often by getting hold of the owner’s keys in a burglary.In 2000,12 per cent of vehicles stolen in the UK were taken using the owner’s keys double the previous year’s figure.

  Remote-controlled immobilization system would _14_ a major new obstacle in the criminal’s way by making such thefts pointless.A group that includes Thatcham,the police,insurance companies and security technology firms have developed standards for a system that could go on the market sooner than the _15_ expects.

  词汇:

  immobilizer/n.使车辆不能调动的装置

  trickle/v.慢慢移动

  cellphone/n.移动电话,手机

  immobilization/n.使车辆不能调动

  ignition/n.点火

  burglary/n.夜窃行为;盗窃

  11.A) use B)inform C)ask D)teach

  12.A) let B)allow C)make D)give

  13.A) have helped B)helped C)had helped D)was helped

  14.A) speak B)have C)link D)put

  15.A) lawyer B)doctor C)customer D)specialist

  标准答案: D,B,A,D,C

  解析:

  .

如果觉得《2017年职称英语等级考试理工C级模拟试题(二)》理工类,zcyy不错,可以推荐给好友哦。
本文Tags: 职称英语考试 - 模拟试题 - 理工类,zcyy,
在百度中搜索相关文章:2017年职称英语等级考试理工C级模拟试题(二)
在谷歌中搜索相关文章:2017年职称英语等级考试理工C级模拟试题(二)
在soso中搜索相关文章:2017年职称英语等级考试理工C级模拟试题(二)
在搜狗中搜索相关文章:2017年职称英语等级考试理工C级模拟试题(二)
相关分类导航|
热门推荐|