2017年职称英语考试综合类模拟试题及答案(3)

日期:03-01| http://www.59wj.com |综合类|人气:696

2017年职称英语考试综合类模拟试题及答案(3)

一、单项选择题。

1.词汇选项

A will is a document written to ensure that the wishes of the deceased are realized.
A) fulfilled
B) affiliated
C) advocated
D) received
2.She has been the subject of massive media coverage.
A) extensive
B) negative
C) responsive
D) explosive
3.The conference explored the possibility of closer trade links.
A) rejected
B) investigated
C) proposed
D) postponed
4.Many fine cooks insist on ingredients of the highest quality.
A) demand
B) rely on
C) prepare for
D) create
5.Since the Great Depression, the United States government has protected farmers from damaging drops in grain prices.
A) slight
B) surprising
C) sudden
D) harmful
6.Cement was seldom used in building during the Middle Ages.
A) crudely
B) rarely
C) originally
D) symbolically
7.Our plan is to allocate one member of staff to handle appointments.
A) assign
B) persuade
C) ask
D) order
8.Her behavior is extremely childish.
A) simple
B) immature
C) beautiful
D) foolish
9.We also want to use the water to irrigate barren desert land.
A) hairless
B) bare
C) empty
D) bald
10.The steadily rising cost of labor on the waterfront has greatly increased the cost of shipping cargo by water.
A) continuously
B) quickly
C) excessively
D) exceptionally
11.Hundreds of years ago cloves were used to remedy headaches.
A) disrupt
B) diagnose
C) evaporate
D) cure
12.John Hanson helped draft instructions for Marylands delegates to the Stamp Act Congress.
A) clarify
B) formulate
C) revise
D) contribute
13.Practically all species of animals communicate either through sounds or through a large repertory of soundless codes.
A) Simultaneously
B) Almost
C) absolutely
D) Basically
14.America's emphasis on the importance of education for everyone has spurred scientific research.
A) encouraged
B) endangered
C) endorsed
D) enlarged
15.Photojournalist Margaret White became famous for her coverage of significant events during the Second World War.
A)baggage
B)orphanage
C)reportage
D)usage

www.59wj.com

二、综合题。

1.阅读判断

Dining Custom Every land has its own dining custom, and the United States is no exception. Americans feel that the first rule of being a polite guest is to be on time. If a person is invited to dinner at 6:30, the hostess expects him to be there at 6:30 or not more than a few minutes after. Because she usually does her own cooking, she times the meal so that the coffee and meat will be at their best at the time she asks the guest to come. If he is late, the food will not be so good, and the hostess will be disappointed. When the guest cannot come on time, he calls his host or hostess on the telephone, gives the reason, and tells at what time he thinks he can come.
As guests continue to arrive, the men in the group stand when a woman enters and remain standing until she has found a chair. A man always rises when he is being introduced to a woman. A woman does not rise when she is being introduced either to a man or a woman unless the woman is much older.
When the guests sit down at a dinner table, it is customary for the men to help the ladies by pushing their chairs under them.
Even an American may be confused by the number of knives, forks, and spoons beside his plate when he sits down to a formal dinner. The rule is simple, however, use them in the order in which they lie, beginning from the outside. Or watch the hostess and do what she does. The small fork on the outside on the left is for salad, which is often served with the soup. The spoon on the outside at the right is for soup, and so on. Sometimes there is a separate little knife, called a butter spreader, on a small bread-and-butter plate at the left. As the bread is passed, each guest puts his piece on the bread-and-butter plate.
16. As a country of immigrants, the U.S. does not have its own dining customs.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
17. The guest is expected to arrive on time because the coffee and meat will be at their best at the time he is required to come.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
18. A woman usually rises when she is being introduced to an aged gentleman.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
19. At a dinner table, it is customary for the men to arrange chairs for ladies.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
20. At formal American dinner, the knives, forks, and spoons beside the plate are placed in a certain order.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
21. The right order to use the knives, forks and spoons at a formal dinner is from the left to the right.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
22. At a formal dinner, bread is usually served together with salad and soup.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned

2.概括大意与完成句子

Successful Language Learners
1 Some people seem to have a knack for learning languages. They can pick up new vocabulary, master rules or grammar, and learn to write in the new language more quickly than others. They do not seem to be any more intelligent than others, so what makes language learning so much easier for them? Perhaps if we take a close look at these successful language learners, we may discover a few of the techniques that make language easier for them.
2 First of all, successful language learners are independent learners. They do not depend on the book or the teacher; they discover their own way to learn the language. Instead of waiting for the teacher to explain, they try to find the patterns and the rules for themselves. They are good guessers who look for clues and form their own conclusions. When they guess wrong, they guess again. They try to learn from mistakes.
3 Successful language learning is active learning. Therefore, successful learners do not wait for a chance to use the language; they look for such a chance. They find people who speak the language and they ask these people to correct them when they make a mistake. They will try anything to communicate. They are not afraid to repeat what they hear or to say strange things; they are willing to make mistakes and try again. When communication is difficult, they can accept information that is inexact or incomplete. It is more important for them to learn to think in the language than to know the meaning of every world.
4 Finally, successful language learners are learners with a purpose. They want to learn the language because they are interested in the language and the people who speak it. It is necessary for them to learn the language in order to communicate with these people and to learn from them. They find it easy to practice using the language regularly because they want to learn with it.
5 What kind of language learner are you? If you are a successful language learner, you have probably been learning independently, actively, and purposefully. On the other hand, if your language learning has been less than successful, you might as well try some of the techniques outlined above.
Questions:
23. Paragragh1 ___________.
24. Paragragh2 ___________.
25. Paragragh3 ___________.
26. Paragragh4 ___________.
A. Ways to Learn a Language Successfully
B. Learning to Language Purposefully
C. Learning a Language Actively
D. Learning a Language Independently
E. Learning from Mistakes
F. Learning to Think in the Target Language
27. Successful language learners derive conclusions ___________.
28. Independent language learners relay on themselves ___________.
29. Active language learners seize every opportunity ___________.
30. The author wrote this text ___________.
A. to discover sentence patterns and grammatical rules
B. to expand vocabulary
C. to use the target language
D. to encourage unsuccessful language learners to learn independently, actively and purposely
E. from clues
F. to say strange things

www.59wj.com

3.阅读理解

第一篇

Food Fright
Experiments under way in several labs aim to create beneficial types of genetically modified (GM) foods, including starchier potatoes and caffeine-free coffee beans. Genetic engineers are even trying to transfer genes from a cold-winter fish to make a frost-resistant tomato.
A low-sugar GM strawberry now in the works might one day allow people with health problems such as diabetes to enjoy the little delicious red fruits again. GM beans and grains supercharged with protein might help people at risk of developing kwashiorkor. Kwashiorkor, a disease caused by severe lack of protein, is common in parts of the world where there are severe food shortages.
Commenting on GM foods, Jonathon Jones, a British researcher, said: "The future benefits will be enormous, and the best is yet to come".
To some people, GM foods are no different from unmodified foods. "A tomato is a tomato," said Brian Sansoni, an American food manufacturer.
Critics of GM foods challenge Sansonis opinion. They worry about the harm that GM crops might do to people, other animals, and plants.
In a recent lab study conducted at Cornell University, scientists tested pollen made by Bt corn, which makes up one-fourth of the U.S. corn crop. The scientist sprinkled the pollen onto milkweed, a plant that makes a milky juice and is the only known food source of the monarch butterfly caterpillar. Within four days of munching on the milkweed leaves, almost half of a test group of caterpillars had died. "Monarchs are considered to be a flagship species for conservation." said Cornell researcher Linda Raynor. "This is a warning bell."
Some insects that are not killed by GM foods might find themselves made stronger. How so? The insecticides used to protect most of todays crops are sprayed on the crops when needed and decay quickly in the environment. But GM plants produce a continuous level of insecticide. Insect species feeding on those crops may develop resistance to the plants and could do so in a hurry, say the critics. Insects may also develop a resistance to the insecticide Bt.
At the forum on GM food held last year in Canada. GM crops that have been made resistant to the herbicide might crossbreed with wild plants, creating "superweeds" that could take over whole fields.
So where do you stand? Should GM food be banned in the United States, as they are in parts of Europe? Or do their benefits outweigh any of the risks they might carry?
31. Paragraphs 1,2&3 tries to give the idea that _____ .
A) GM foods may bring about great benefits to humans
B) We cannot recognize the benefits of GM foods too early
C) GM foods may have both benefits and harm
D) GM foods are particularly good to the kwashiorkor patients
32. Why is the case of the pollen-sprayed milkweed citied in Paragraph 6?
A) It is cited to show GM foods can kill insects effectively.
B) It is cited to show GM foods contain more protein.
C) It is cited to show GM foods also have a dark side.
D) It is cited to show GM foods may harm crops.
33. What happens to those insects when not killed by the spray of insecticide?
A) They may lose their ability to produce offspring.
B) They may have a higher ability to adapt to the environment.
C) They move to other fields free from insecticide.
D) They never eat again those plants containing insecticide.
34. Which of the following statements concerning banning GM foods is true according to the passage?
A) Underdeveloped countries have banned GM foods.
B) Both Europe and the U.S. have banned GM foods.
C) Most European countries have not banned GM foods.
D) The United States has not banned GM foods.
35. What is the writers attitude to GM foods?
A) We cannot tell from the passage.
B) He thinks their benefits outweigh their risks.
C) He thinks their risks outweigh their benefits.
D) He thinks their benefits and risks are balanced.

4.阅读理解

第二篇

Mom's Traffic Accidents
The bicycling craze came in when were just about the right age to enjoy it. At first even "safety" bicycles were too dangerous and improper for ladies to ride, and they had to have tricycles. My mother had (I believe) the first female tricycle in Cambridge; and I had a little one, and we used to go out for family rides, all together; my father in front on a bicycle, and my poor brother Charles standing miserable on the bar behind my mother. I found it very hard work, pounding away on my hard tyres; a glorious, but not a pleasurable pastime.
Then, one day at lunch, my father said he had just seen a new kind of tyre, filled up with air, and he thought it might be a success. And soon after that everyone had bicycles, ladies and all; and bicycling became the smart thing, and the lords and ladies had their pictures in the papers, riding along in the park, in straw boater hats.
My mother must have fallen off her bicycle pretty often, for I remember seeing the most appalling cuts and bruises on her legs. But she never complained, and always kept these mishaps to herself. However, the great Mrs. Phillips, our cook, always knew all about them; as indeed she knew practically everything that ever happened. She used to draw us into the servants hall to tell us privately. "Her Ladyship had a nasty fall yesterday; she cut both her knees and sprained her wrist. But don't let her know I told you. " So we never dared say anything. Similar little accidents used to occur when, at the age of nearly seventy, she insisted on learning to drive a car. She never mastered the art of reversing, and was in every way an unconventional and terrifying driver. Mrs. Phillips used then to tell us: "Her Ladyship ran into the back of a milk-cart yesterday; but it wasn' much hurt"; or "A policeman stopped her Ladyship because she was on the wrong side of the road; but she said she didn't know what the white line on the road meant, so he explained and let her go on." Mrs. Phillips must have had an excellent Intelligence Service command, for the stories were always true enough.
36.Women did not ride bicycles at first because
A) they demanded too much hard work.
B) they were considered unsafe and unladylike.
C) tricycles were more enjoyable.
D) tricycles could carry young children as well.
37. How did the writer feel about tricycles?
A) They were very hard to ride.
B) They were safer and more convenient for women.
C) They were not as fast as bicycles.
D) They were not proper for women to ride.
38.Cyclying became popular when _____ .
A) the writers father popularized it
B) air-filled tyres began to be used
C) aristocratic people started enjoying it
D) newspapers had pictures of cyclists
39.The writer admires Mrs. Phillips because _____ .
A) she was an excellent cook
B) she was in command of all the servants
C) she could keep secrets
D) she knew everything that went on
40. The writer's mother always had car accident later because _____ .
A) she could not control the car
B) she was very old then
C) she did not understand the road system
D) she behaved arrogantly

www.59wj.com

5.阅读理解

第三篇

The Sea
What do you know about the sea? We know that it looks very pretty when the sun is shining on it. We also know that it can be very rough when there is a strong wind. What other things do we know about it?
The first thing to remember is that the sea is very big. When you look at the map of the world you will find there is more water than land. The sea covers three quarters of the world.
The sea is also very deep in some places. It is not deep everywhere. Some parts of the sea are very shallow. But in some places the depth of the sea is very great. There is one spot, near Japan, where the sea is nearly 11 kilometers deep! The highest mountain in the world is about 9 kilometers high. If that mountain were put into the sea at that place, there would be 2 kilometers of water above it! What a deep place!
If you have swum in the sea, you know that it is salty. You can taste the salt. Rivers, which flow into the sea, carry salt from the land into the sea. Some parts of the sea are saltier than other parts. There is one sea, called the Dead Sea, which is very salty. It is so salty that swimmers cannot sink! Fish cannot live in the Dead Sea!
In most parts of the sea, there are plenty of fishes and plants. Some live near the top of the sea. Others live deep down. There are also millions of tiny living things that float in the sea. These floating things are so small that it is hard to see them. Many fish live by eating these.
The sea can be very cold. Divers who go deep down in the sea know this. On the top the water may be warm. When the diver goes downwards, the sea becomes colder and colder. Another thing happens. When the diver goes deeper, the water above presses down on him. It squeezes him. Then the diver has to wear clothes made of metal. But he cannot go very deep. Some people who wanted to go very deep used a very strong diving ship! They went down to the deepest part of the sea in it. They went down to a depth of eleven kilometers!
41. When does the sea look beautiful?
A) When it is calm
B) When the weather is fine
C) When there is a strong wind
D) When there is a storm
42. How much of the earths surface does land cover?
A) 15%
B) 25%
C) 30%
D) 45%
43. Why does the author cite the sea somewhere near Japan?
A) To show that the sea in some places is very deep.
B) To show that the sea in some places is very shallow.
C) To show that its depth is 9 kilometers greater than the height of the highest mountain.
D) To show that its depth is 11 kilometers greater than the height of the highest mountain.
44. Which of the following statements about the Dead Sea is NOT true?
A) There are plenty of fishes in it.
B) It is a safe place for swimmers.
C) It is extremely salty.
D) No fish can be found in it.
45. Why can't people go very deep in the sea?
A) Because the deepest part of the sea is very cold.
B) Because the deepest part of the sea is very rough.
C) Because the pressure of the water at great depths is unendurable.
D) Because fierce fish usually live there.

www.59wj.com

6.补全短文

The World's Longest Bridge Rumor has it that a legendary six-headed monster lurks in the deep waters of the Tyrrhenian Sea between Italy and the island of Sicily. (46)When completed in 2010, the world's longest bridge will weigh nearly 300,000 tons — equivalent to the iceberg that sank the Titanic — and stretch 5 kilometers long. “That's nearly 50 percent longer than any other bridge ever built,”says structural engineer Shane Rixon.
(47) They're suspension bridges, massive structures built to span vast water channels or gorges. A suspension bridge needs just two towers to shoulder the structure's mammoth weight, thanks to hefty supporting cables slung between the towers and anchored firmly in deep pools of cement at each end of the bridge. The Messina Strait Bridge will have two 54,100-ton towers, which will support most of the bridge's load. The beefy cables of the bridge, each 1.2 meter in diameter, will hold up the longest and widest bridge deck ever built.
When construction begins on the Messina Strait Bridge in 2005, the first job will be to erect two 370 meter-tall steel towers. (48) Getting these cables up will be something. It's not just their length — totally 5.3 kilometers — but their weight. (49)
After lowering vertical“suspender”cables from the main cables, builders will erect a 60 meter-wide 54.630-ton steel roadway, or deck — wide enough to accommodate 12 lanes of traffic. The deck's weight will pull down on the cables with a force of 70,500 tons. In return, the cables yank up against their firmly rooted anchors with a force of 139,000 tons — equivalent to the weight of about 100,000 cars. Those anchors are essential. (50)
A Some environmentalists are against the project on biological grounds.
B What do the world's longest bridges have in common?
C If true, one day you might spy the beast while zipping (呼啸而过) across the Messina Strait Bridge.
D They're what will keep the bridge from going anywhere.
E The second job will be to pull two sets of steel cables across the strait, each set being a bundle of 44,352 individual steel wires.
F They will tip up the scales at 166,500 tons — more than half the bridge's total mass.

7.完型填空

Cultural Difference
People from different cultures sometimes do things that make each other uncomfortable, sometimes without realizing it. Most Americans ___51___ out of the country and have very ___52___ experience with foreigners. But they are usually spontaneous, friendly and open, and enjoy ___53___ new people, having guests and bringing people together formally or informally. They tend to use first names ___54___ most situations and speak freely about themselves. So if your American hosts do something that ___55___ you uncomfortable, try to let them know how you feel. Most people will __56__ your honesty and try not to take you uncomfortable again. And youll all __57__ something about another culture!
Many travelers find __58__ easier to meet people in the U.S. than in other countries. They may just come up and introduce themselves or even invite you over __59__ they really know you. Sometimes Americans are said to be __60__. Perhaps it seems so, but they are probably just __61__ a good time. Just like anywhere else, it takes time to become real friends __62__ people in the U.S……
If and when you __63__ American friends, they will probably __64__ introducing you to their friends and family, and if they seem proud __65__ you, its probably because they are. Relax and enjoy it!
51. A) have never been B) have been never
C) has never been D) has been never
52. A) a little B) little C) much D) a great deal
53. A) meet B) to meet C)meeting D) to have met
54. A) on B) among C) within D) in
55. A) makes B) make C) made D) making
56. A) praise B) honor C) appreciate D) confirm
57. A) pick B) select C) learn D) study
58. A) this B) it C) them D) /
59. A) when B) if C)after D)before
60. A) superficially friend B) superficial friend
C) superficially friendly D) superficial friendly
61. A) having B) taking C) making D) killing
62. A) with B) among C) to D) in
63. A) get along with B) get rid of
C) stay away from D) stay with
64. A) hate B) forbid C) avoid D) enjoy
65. A) to know B) knowing C) know D) having known

www.59wj.com

答案部分

一、单项选择题。

1.「正确答案」 A「答案解析」 realize v. 实现,A)实现,完成 B)(使)加入,接受为会员 C)提倡 D)收到,接到
2.「正确答案」 A「答案解析」 massive adj. 大规模的,A)大范围的,大量的 B)否定的,消极的 C)作出响应的,反应迅速的 D)爆炸(性)的,爆发(性)的
3.「正确答案」 B「答案解析」 explore v. 探究
A)拒绝,否决 B)调查,研究 C)计划,建议D)推迟,使延期
4.「正确答案」 A「答案解析」 insist on坚持,坚决要求
A)要求 B)依赖,依靠 C)准备,使有准备D)创造
5.「正确答案」 D「答案解析」 damaging adj. 有破坏性的,损害的
A)轻微的B)令人惊讶的C)突然的 D)有害的
6.「正确答案」 B「答案解析」 seldom adv. 很少,不常
A)照自然状态,不成熟地B)很少地,罕有地C)最初,原先 D)象征性地
7.「正确答案」 A「答案解析」 allocate v. 分派,分配
A)分配,指派B)说服,劝说C)问 D)命令,定制
8.「正确答案」 B「答案解析」 childish adj. 孩子气的, 幼稚的
A)简单的B)不成熟的C)美丽的 D)愚蠢的
9.「正确答案」 B「答案解析」 barren adj. 不毛的,贫瘠的
A)头发很少或无发的 B)赤裸的,无遮蔽的 C)空的 D)光秃的
10.「正确答案」 A「答案解析」 steadily adv. 稳定地
A)不断地,连续地B)很快地C)过分地,非常地 D)例外地,异常地
11.「正确答案」 D「答案解析」 remedy v. 治疗
A)使中断,扰乱 B)诊断 C)(使)蒸发,消失 D)治愈,治疗
12.「正确答案」 B「答案解析」 draft vt. 起草,设计
A)澄清,阐明B)规划或构想C)修订,修改D)贡献,投稿
13.「正确答案」 B「答案解析」 Practically adv. 几乎,简直
A)同时地B)几乎,差不多C)完全地,绝对地D)基本上,主要地
14.「正确答案」 A「答案解析」 spur v. 刺激,驱策
A)鼓励,促进B)危及C)认可,签署D)扩大,放大
15.「正确答案」 C「答案解析」 coverage n. 范围(观察、分析和报道某事物的范围或程度)
A)行李B)孤儿院,孤儿身份C)新闻报道D)使用,用法

二、综合题。

1.「正确答案」 16. B 17. A 18. B 19. C 20. A 21. B 22. C
2.「正确答案」 23. A 24. D 25. C 26. B 27. E 28. A 29. C 30. D
「答案解析」 23. A.第一段段首句的含义为“一些人好象有学习语言的诀窍。”再看该段的最后一句,这一句是说“我们可能会发现使他们学习语言容易的技巧”。所以据此判断该段的标题中应包含有“技巧,诀窍”这类词。于是在备选答案中进行筛选,发现A合适:way的语义是“方法”,而“方法”与“技巧,诀窍”是近义词。A句的含义为“成功地学好语言的方法”,此句义与该段最后一句的含义吻合。因此,A是合适的选择。
24. D.第二段段首句的含义为“首先,成功的语言学习者是独立学习的人。”再看该段的最后一句,这一句是说“他们努力从所犯的错误中学到经验”,这两句似乎差别太大。于是扫视该段,不难发现该段多处有their own way(自己的方法)和 find…for themselves(自己寻找)这样的短语,所以据此判断该段的标题中应与“自己或独立”这类词相关。在备选答案中进行筛选,发现D合适:independently正合此意。D句的含义为“独立地学习语言”,此句义与该段第一句的含义吻合。因此,D是合适的选择。
25. C.第三段段首句的含义为“成功的语言学习积极的学习。”再看该段的最后一句,这一句是说“对他们来说用这种语言思考比学习词汇更重要”,这两句似乎也差别太大。于是扫视该段,不难发现该段有look for, not afraid of, try again 等这样的短语,而这些都是“积极”的表现。所以判断该段的标题中有“积极”这类词。在备选答案中进行筛选,发现C合适:actively正合此意。C句的含义为“积极地学习语言”,此句义与该段第一句的含义吻合。因此,C是合适的选择。
26. B.第四段段首句的含义为“最后,成功的语言学习者是有目的学习的人。”再看该段的最后一句,这一句是说“因为他们想要学会用它,所以他们发现定期地练习使用这种语言很容易”,这两句都提到了目的。所以判断该段的标题中应与“目的”这类词。在备选答案中进行筛选,发现B合适:purposely正合此意。B句的含义为“有目的地学习语言”,此句义与该段第一句的含义吻合。因此,B是合适的选择。
27. E.主语中有形容词successful(成功的),谓语的动词为 derive(获得)。而derive的搭配结构很特别:它通常用“derive…from(从……获得)”这样的结构。不难发现E正是from的短语。再把E放入问题句中,此问题句的语义为“成功的语言学习者从线索中得出结论”,该句的语义逻辑正确,所以答案肯定是E.
28.A.主语中有形容词independent(独立的),谓语的动词为 rely on(依靠)。而A,B及C是一类答案,所以答案可能从它们中出现。依据线索词independent找到相关的第二段,再利用线索词rely on进行查找(查找与rely on的语义相关的词/短语),于是在该段的第三句中找到find…for themselves (他们自己发现)这样的结构,再对比原句和备选答案,不难看出A是答案。
29.C.主语中有形容词active(积极的),谓语的动词为 seize(opportunity)(抓住机会)。从语义上首先排除F:现在答案只能从B,C和D中出现,而凭直觉,active应表现为自己主动的学习,而不是去encourage他人,所以再排除D.再利用线索词active找到相关的第三段,再利用线索词seize every opportunity进行查找 (查找与seize every opportunity的语义相关的短语或结构),于是在该段的第二句中找到not wait for a chance (不是等待机会) 这样的结构,再对比原句和备选B和C答案,不难看出C是答案。
30.D.该题是说作者写这篇文章的目的是什么,比较剩下的B,D和C这三个备选答案,不难推出答案为D:F语义不对,整篇文章不是讲词汇的,所以B也不是答案,剩下只有D可选。
3.「正确答案」 31. A 32. C 33. B 34. D 35. A
4.「正确答案」 36. B 37. A 38. B 39. D 40. A 5.
「正确答案」 41. B 42. B 43. A 44. A 45. C 6.
「正确答案」 46. C. 47. B. 48. E. 49. F. 50. D 7.
「正确答案」 51. A 52. B 53. C 54. D 55. A
56. C 57. C 58. B 59. D 60. C
61. A 62. A 63. D 64. D 65. A

 

如果觉得《2017年职称英语考试综合类模拟试题及答案(3)》综合类,zcyy不错,可以推荐给好友哦。
本文Tags: 职称英语考试 - 模拟试题 - 综合类,zcyy,
在百度中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合类模拟试题及答案(3)
在谷歌中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合类模拟试题及答案(3)
在soso中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合类模拟试题及答案(3)
在搜狗中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合类模拟试题及答案(3)
相关分类导航|
热门推荐|