2017年职称英语考试综合C级模拟试题(二)

日期:03-01| http://www.59wj.com |综合类|人气:528

2017年职称英语考试综合C级模拟试题(二)

  第一部分:词汇选择(第1-15题,每题1分,共15分)

  下面共有15句子,每个句子均有一个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的四个选项中选择一个与划线部分意义最相近的词或短语。答案一律涂在答题卡相应的位置上。

  1. I hate his adopting an air of importance when he is talked to.

  A) adapting  B)assuming  C) effecting   D)breathing

  2.Smoking is banned in school.

  A) permitted  B)admitted  C) forbidden  D)prevented

  3. We have made an effort to boost participation in the program.

  A) attempt   B)prompt  C) energy  D)source

  4. He is said to be very prominent in the field of medicine.

  A) grand  B)outstanding  C) splendid   D)brilliant

  5. It was so dark that I could hardly see.

  A) barely  B)rarely  C) nearly  D)almost

  6. It is in the right for one to do what he likes which doesn’t do any harm to others’ interest.

  A) sensitive  B) comfortable  C) relative  D) reasonable

  7. The desk was a chaos of papers and unopened letters.

  A) pile  B) mess  C) chain  D)mass

  8. Can you mend the hole in my shirt?

  A) repair  B) find  C)despair  D)compare

  9. The secretary is very careful and never overlooks any little points.

  A) misses  B)examining  C) noticing   D)jumping

  10. It is so precious a picture that it is kept in a sealed box.

  A) beautiful   B)primary  C) attractive  D)valuable

  11. So far the project has been carried out smoothly.

  A) with effort  B)with difficulty  C) without difficulty  D)without effort

  12. Bad food is a source of illness.

  A) resource  B)origin  C) reason  D)step

  13. I hope you can submit you term papers before the deadline.

  A) hand in  B)hand out  C) hand on   D)hand back

  14. The new evidence backed up my argument.

  A) supported  B)reported  C) transported  D)suspected

  15. The part-time job really takes up most of my spare time.

  A) transfers  B)occurs  C) occupies  D)spends

  第二部分:阅读判断(每题1分,共七分)

  阅读下面这篇短文,短文后列出了七个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断。如果该句提供的是正确信息,请在答题卡上把A涂黑;如果该句提供的是错误信息,请在答题卡上把B涂黑;如果该句的信息文章中没有提及,请在答题卡上把C涂黑

  Most Adults in U.S.Have Low Risk of Heart Disease(难度C级)

  More than 80 percent of US adults have a less than l O-percent risk of developing heart disease in the next 10 years,according to a report in the Journal of the American College of Cardiology.Just 3 percent have a risk that exceeds 20 percent.

  .
       
       
       
        www.59wj.com

  “I hope that these numbers will give physicians,researchers,health policy analysts,and others a better idea of how coronary heart disease is distributed in the US population.”lead author Dr.Earl S.Ford,from the Centers for Disease Control and Prevention‘in Atlanta, said in a statement.

  The findings are based on analysis of data from 13,769 subjects,between 20 and 79 years of age, who participated in the 1nbjrd National Health and Nutrition Exanimation Survey from 1988 to 1994.

  Overall,82 percent of adults had a risk of less than 10 percent, 15 percent had a risk that fell between 1 0 to 20 percent.and 3 percent had a risk above 20 percent.

  The proportion of subjects in the highest risk group increased with advancing age,and men were more likely than women to be in this group.By contrast, race or ethnicity had little effect on risk distributions.

  Although the report suggests that most adults have a low 10一year risk of heart disease,a large proportion have a high or immediate risk,Dr.Daniel S.Berman,from Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles,and Dr.Nathan D.Wong,from the University of California at Irvine, note in a related editorial.

  Aggressive treatment measures and public health strategies are needed to shift the overall population risk downward,they add.

  练习:

  1.The 10-year risk of heart disease is low for most US adults.

  A Right B Wrong C Not mentioned

  2. Only 3 percent of US adults have a more than 10 percent 10-year risk of heart disease.

  A Right B Wrong C Not mentioned

  3. More than 100thousandpeopleparticipatedinthe survey.

  A Right B Wrong C Not mentioned

  4. There was a greater proportion of men than women in the survey.

  A Right Wrong C Not mentioned

  5. The distributions of the risk of heart disease are closely related to race.

  A Right B Wrong C Not mentioned

  6. Elderly people have a higher risk of heart disease than younger people.

  A Right B Wrong C Not mentioned

  7. The US government will take measures to reduce the overall population risk.

  A Right B Wrong C. Not mentioned

  第三部分:概括大意与完成句子(每题1分,共8分)

  阅读下面这篇短文,短文后有2项测试任务:(1)1---4 题要求从所给的6个选项中为第2--5 段每段选择1个正确的小标题;(2)第5--8题要求从所给的6个选项中选择4个正确的选项,分别完成每个句子。请将答案涂在答题卡相应的位置上。

  Soot (煤烟) and Snow:a Hot Combination(难度B/C级,偏向B级)

  New research from NASA scientists suggests emissions of black soot alter the way sunlight reflects off snow.According to a computer simulation,black soot may be responsible for 25 percent of observed global warming over the past century.

  Soot in the higher latitudes of the Earth,where ice is more common,absorbs more of the sun’s energy and warmth than an icy,white background.Dark-colored black carbon,or soot,absorbs sunlight, while lighter colored ice reflects sunlight.

  Soot in areas with snow and ice may play an important role in climate change.Also,if snow and ice covered areas begin melting,the warming effect increases,as the soot becomes more concentrated on the snow surface.”This provides a positive feedback.as glaciers and ice sheets melt,they tend to get even dirtier,”said Dr.James Hansen,a researcher at NASA's Goddard Institute for Space Studies.New York.

  Hansen found soot’s effect on snow albedo (solar energy reflected back to space),which may be contributing to trends toward early springs in the Northern Hemisphere,such as thinning Arctic sea ice,melting glaciers and permafrost.Soot also is believed to play a role in changes in the atmosphere above the oceans and land.

  .
       
       
       
        www.59wj.com

  “Black carbon reduces the amount of energy reflected by snow back into space,thus heating the snow surface more than if there were no black carbon‘,”Hansen said.Soot’s increased absorption of solar energy is especially effective in warming the world’s climate.

  “This forcing is unusually effective,causing twice as much global warming as a carbon.dioxide forcing of the same magnitude.”Hansen noted.

  Hansen cautioned,although the role of soot in altering global climate is substantial,it does not alter the fact that greenhouse gases are the primary cause of climate warming during the past century.Such gases are expected to be the largest climate forcing for the rest of this century.

  The researchers found that observed warming in the Northern Hemisphere was large in the winter and spring at middle and high latitudes.These observations were consistent with the researchers’climate model simulations.which showed some of the 1argest warming effects occurred when there were heavy snow cover and sufficient sunlight.

  6.Hansen cautioned that greenhouse gases__.

  7. Black soot covered snow and ice__.

  8. A soot forcing is unusually effective,which__.

  A produces much more global warming than a carbon-dioxide forcing of the same magnitude

  B contributed to 25 percent of observed global warming

  C Can produce greenhouse gases

  D absorb more of sun’s energy and warmth than white background

  E still surpass soot in warming the world’S climate during the last century

  F Can be seen mostly in the Northern Hemisphere

  第四部分:阅读理解(每题3分,共45分)

  下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。

  Inspecting a Used Car(难度B/C级)

  The scariest part of buying a used car is not being completely sure of what condition it’s in.A car that’s been in a major accident is always a bigger risk,but sellers often try to hide this information.Andrew Bleakley, evaluator-inspector,runs a mobile vehicle inspection service in Montreal.For about$80 he will perform a full,unbiased inspection on a used vehicle.In his 10 years as a professional inspector, Bleakley has seen a lot.He warns.“Watch out for dealer demonstration vehicles which are used.not new.They may have been in a collision.”He adds that it is not uncommon in Ontario and Quebec especially for unscrupulous sellers to roll back the odometer or to even disengage it.Bleakiey has special tools to check for this.

  Bleakley always recommends hiring all independent technician to inspect the condition of a used car before you buy it.The problem is finding someone qualified to do the inspection.Which he says generally doesn’t mean just any mechanic.A thorough mechanical inspection includes checking the compression,all major systems,including the engine,electrical and charging systems,transmission and drive line,fluids,brakes,suspension,and steering.Essential,too, is all inspection of the car’s body and finally a road test.There are,however, a few things everyone can do before buying a used Car:

  Do a visual check of the car.Look at the right rear door hinges.If they are very worn, or the door doesn’t close well,the car may have been used as a taxi.Holes in the roof could mean the car was used for deliveries.

  Check for oil leaks on the pavement.Note that leaks are not necessarily a significant

  problem--it depends on the cause.

  Don’t assume that new.100king brake and accelerator pedals mean the car hash’t been

  driven much.Resellers know people check these details and can buy new pads for around$6.

  Copy down the vehicle identification number(VIN)。a 17-character combination of

  numbers and letters,from the vehicle’s dashboard.In Ontado,ask the dealer or seller for the Used Vehicle Information Package.This gives details of previous owners,any outstanding liens on the car, and the fair market value of the vehicle.

  .
       
       
       
        www.59wj.com

  词汇:

  collision n.碰撞;碰撞事故

  odometer n.里程表

  compression n.压缩;压缩量

  brake n.刹车

  pedal n.踏脚

  lien n.扣押权

  unscrupulous adj.不择手段的

  disengage v.松开;使脱离

  transmission n.传输

  suspension n.悬架

  hinge n.铰链

  dashboard 仪表板

  1. According to the passage, in buying a second-hand vehicle it is most important to know__.

  A)How long it has been used.

  B)What color it is.

  C)Whether it has been in a collision.

  D)Whether it leaks oil.

  2. All of the following are mentioned as tricks which dishonest second-hand car dealers may play upon their customers EXCEPT___.

  A)To re-paint the car.

  B)To roll back the odometer.

  C)To replace the old pedal.

  D)To disengage the odometer.

  3. “An independent technician” in the first sentence of the second paragraph means__.

  A)A technician who checks a car free of charge.

  B)A technician who learned his trade all by himself.

  C)A technician who works for a particular car-dealer.

  D)A technician who runs his own inspection service.

  4.According to Bleakly, before buying a used car all the inspection work can ___.

  A)Be done by mechanic together with the dealer.

  B)Only be done by a qualified mechanic

  C)Be done by the buyer himself.

  C)Be done by a qualified mechanic together with the buyer.

  5. According to the passage, from which of the following can the buyer obtain reliable information of the previous owner?

  A)The vehicle identification number.

  B)The unbiased inspector.

  C)The second-hand car dealer.

  D)The Used Vehicle Information Package.

  .
       
       
       
        www.59wj.com

  Football(C级 )

  Football is, I suppose, the most popular game in England: one has only to go to one of the important matches to see this. Rich and poor, young and old, one can see them all there, shouting and cheering for one side or the other.

  One of the most surprising things about football in England to a stranger is the great knowledge of the game which even the smallest boy seems to have. He can tell you the names of the players in most if the important teams. He has photographs of them and knows the results of a large number off matches. He will tell you, with a great air of authority, who he expects will win such and such a match, and his opinion is usually as valuable as that of men three or four times his age.

  Most schools in England take football seriously --much more seriously than nearly all-European schools, where lessons are all-important, and games are left for private arrangements. In England, it is believed that education is not only a matter of filling a boy's mind with facts in a classroom; education also means character training. One of the best ways of training character is by means of games, especially team games, where the boy has to learn to work with others for his team, instead of working selfishly for himself alone. The school therefore arranges games and matches for its pupils. Football is a good team game, it is good exercise for the body, it needs skill and a quick brain, it is popular and it is cheap. As a result, it is the school's favorite game in the winter.

  1. In England football is a game enjoyed

  A) only by young people.

  B) only by rich people.

  C) only by boys.

  D) by people of all ages and classes.

  2. A stranger in England will be surprised to find that in that country

  A) people have little knowledge of football.

  B) girls are more interested in football than boys.

  C) even small boys know a lot about football.

  D) children are not interested in football at all.

  3. There is a great difference between schools in England and those in Europe in that

  A) European schools take football seriously.

  B) European schools often arrange football matches for their pupils.

  C) schools in England care little about lessons.

  D) schools in England believe character training to be part of education.

  4. According to the passage, which of the following is NOT true of the football game?

  A) it makes people selfish.

  B) it encourages cooperation.

  C) it is good for health.

  D) it is not expensive.

  5. What is the author's attitude towards the football game in England?

  A) critical.

  B) positive.

  C) negative.

  D) doubtful.

  .
       
       
       
        www.59wj.com

  Storms Sink Ships(C级)

  Rescuers have found the bodies of over 130 people killed in two ferry disasters in

  Bangladesh.The accidents happened during a storm that hit the country on April 21.Hundreds more are missing or feared dead.

  The two ferries sank in different rivers near the capital city of Dhakfi as strong winds and rain hit the South Asian country.

  The government has since banned a11 ferries and other boats from traveling at night during the April-May stormy season. .

  One of the ferries,MV Mitali,was carrying far more people than it was supposed to.About 400 passengers fitted into a space made for just 300,police said.The second ferry carried about 1 00 passengers.

  “The number of deaths is certain to rise.”said an official in charge of the rescue work.“No one really knows how many people were on board‘the ferry or how many of them survived.’’

  Ferries in Bangladesh don’t always keep passenger lists,making it difficult to determine the exact number of people on board.

  Besides the ferry accidents,at least 40 people were killed and 400 injured by lightning strikes.falling houses and trees and the sinking of small boats.

  Storms are common this time of year in Bangladesh,as are boating accidents.Ferry

  disasters take away hundreds of lives every year in a nation of 130 million people.

  Officials blame these river accidents on a lack of safety measures.too many passengers in boats and not enough checks on weather conditions.

  Ferries are a common means of transport in Bangladesh.It is a country covered by about 230 rivers.Some 20,000 ferries use the nation’s Waterways every year.And many of them are dangerously overcrowded.

  Since 1977, more than 3.000 people have died in some 260 boating accidents.

  词汇:

  ferry n.渡船

  waterway n.水路,水道

  Bangladesh:孟加拉国,位于南亚

  练习:

  1.How many people have been found dead in the two ferry disasters?

  A、Over 130.

  B、At least 40.

  C、About 400.

  D) Over 3,000.

  2.The two ferry disasters occurred

  A)at noon.

  B)in the morning.

  C) at night.

  D)In the afternoon.

  3.How many passengers was MV Mitali designed to carry?

  A)500.

  B)100.

  C)400.

  D)300.

  .
       
       
       
        www.59wj.com

  4.Officials attribute boating accident to

  A)strong winds.

  B)bad weather conditions.

  C)the blockages of waterways.

  D)the lack of safety measures.

  5.  hich of the following statements is NOT true of the two ferry disasters?

  A)They were overcrowded.

  B)They sankon April 2I.

  C1 The exact number of deaths could be easily determined.

  D)They sank somewhere near Dhaka.

  第五部分:补全短文(每题2分,共10分)

  阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放会文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置。

  Bedwetting (尿床)(难度C级)

  Millions of kids and teenagers from every part of the world wet the bed every single night. It’s so common that there are probably other kids in your class who do it. Most kids don’t tell their friends, so it’s easy to feel kind of alone, like you might be the only one on the whole planet who wets the bed. ___1___.

  The fancy name for bedwetting is nocturnal enuresis. Enuresis runs in families. This means that if you urinate, or pee, while you are asleep, there’s a good chance that a close relative also did it when he or she was a kid. __2__.

  The most important thing to remember is that no one wets the bed on purpose. It doesn’t mean that you’re lazy or a slob. __3__. For some reason, kids who wet the bed are not able to feel that their bladders is full and don’t wake up to pee in the toilet. Sometimes a kid who wets the bed will have a realistic dream that he’s in the bathroom peeing – only to wake up later and discover he’s all wet. May kids who wet the bed are very deep sleepers. ___4___.

  Some kids who wet the bed do it every single night. Others wet some nights and are dry on others. A lot of kids say that they seem to be drier when they sleep at a friend’s or a relative’s house. __5__. So the brain may be thinking, “Hey, Don’t wet someone else’s bed! ” This can help you stay dry if you’re not aware of it.

  A. The good news is that almost all kids who wet the bed eventually stop.

  B. Trying to wake up someone who wets the bed is often like trying to wake a log—they just stay asleep.

  C. It’s something you can’t help doing.

  D. just like you may have inherited your mom’s blue eyes or your uncles’ long legs, you probably inherited bedwetting, too.

  E. That’s because kids who are anxious about wetting the bed may no sleep much or only very lightly.

  F. But you are not alone.

  第6部分:完型填空 (每题1分,共15分)

  阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。

  A health profile (概貌)(难度C级)

  A health profile is a portrait of all of the factors that influence your health. To draw your health profile, you will __1__ what diseases run in your family, what health hazards you may be exposed to __2__ work, how your daily __3__ compares to the recommended standards, how much time per week you __4__ exercising and what type of exercise you engage __5__, how stressful your work and family environments are, what kinds of illnesses you get regularly, and __6__ or not you have any one of a number of addictions. __7__ this portrait, you should have a checkup to determine how your blood, heart, and lungs are functioning. This checkup will serve __8__ a baseline, to which you can then compare later tests.

  __9__ this profile is thoroughly drawn, you can begin to think about setting health priorities based __10__ your particular portrait. For example, if you drink two martinis(马提尼酒) every evening, have a high-stress __11__, are overweight, smoke a pack of cigarettes a day, and use marijuana (大麻烟)occasionally on weekends, you should quit smoking first, followed __12__ losing the excess weight, reducing the stress of your job, giving up your marihuana habit, and then finally giving some __13__ to those martinis if you want to prevent first cancer, and then heart disease. Even for the youthful working person who has never been sick a day in his life, who is __14__ excellent health, a good look at all health habits and at work and home environments any suggest changes that will __15__ him in the future.

  .
       
       
       
        www.59wj.com

  1. A. know B. have known C. need know D. need to know

  2. A. with B. in C. on D. at

  3. A. diet B. meals C. food D. dinner

  4. A. use B. devote C. spend D. take

  5. A. on B. in C. with D. about

  6. A. if B. whether C. either D. neither

  7. A. To complete B. Completing C. Completion D. To be completed

  8. A. as B. for C. on D. about

  9. A. Unless B. Once C. If D. Although

  10.A. around B. with C. about D. on

  11.A. work B. task C. job D. place

  12.A. on B. with C. after D. by

  13.A.thought B. idea C. thinking D. talk

  14.A.for B. in C. with D. on

  15. A. reap B. harvest C. benefit D. lead

  参考答案:

  词汇:

  1B 2C 3A 4B 5A

  6D 7B 8A 9A 10D

  11C 12B 13A 14A 15C

  阅读判断:

  1A 2B 3B 4C 5B 6A 7C

  概括大意,完成句子:

  1C 2A 3F 4B 5B 6E 7D 8A

  阅读理解:

  1C 2A 3D 4D 5D

  1D 2C 3D 4A 5B

  1A 2C 3D 4D 5C

  补全短文:

  1F 2D 3C 4B 5E

  完型填空:

  1D 2D 3A 4C 5B

  6B 7A 8A 9B 10D

  11C 12D 13A 14B 15C

  .
       
       
       
如果觉得《2017年职称英语考试综合C级模拟试题(二)》综合类,zcyy不错,可以推荐给好友哦。
本文Tags: 职称英语考试 - 模拟试题 - 综合类,zcyy,
在百度中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合C级模拟试题(二)
在谷歌中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合C级模拟试题(二)
在soso中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合C级模拟试题(二)
在搜狗中搜索相关文章:2017年职称英语考试综合C级模拟试题(二)
相关分类导航|
热门推荐|