2017年职称英语理工类词汇选项考前模拟(5)

日期:03-01| http://www.59wj.com |理工类|人气:273

2017年职称英语理工类词汇选项考前模拟(5)

  1.At midnight,we were by a knock at the door.

  A.irritated B.awakened C.arisen D.annoyed

  2.She was a prize for the film.

  A.given B.rewarded C.sent D.reminded

  3.Smoking will be in all public places here.

  A.forbidden B.allowed C.permitted D.promoted

  4.That guy is intelligeng but a bit .

  A.strange B.special C.quiet D.boring

  5.She is a successful teacher.

  A.fairly B.rather C.very D.moderately

  6.We should not sacrifice environmental protections to economic growth.

  A.reduce B.promote C.realize D.give

  7.There is a growing between the rich and the poor.

  A.conflict B.tension C.gulf D.confrontation

  8.I am very to you for your assistance.

  A.helpful B.hopeful C.pitiful D.thankful

  9.You will be meeting her.

  A.shortly B.currently C.lately D.probably

  10.Attitudes to mental illness have in recent years.

  A.displayed B.shown C.changed D.demonstrated

  11.I have been trying to smoking.

  A.give up B.pick up C.build up D.take up

  12.Relief workers were by what they saw.

  A.moved B.touched C.surprised D.worried

  13.The weather is a constant of conversation in Britain.

  A.question B.problem C.title D.topic

  14.This is not l of English,but is a feature of the Chinese language.

  A.particular B.characteristic C.remarkable D.idiomatic

  15.It is impossible to persuade him to apply for the job.

  A.simply B.almost C.totally D.completely

  答案:

  1.B 2.A 3.A 4.D 5.C

  6.B 7.C 8.D 9.A 10.C

  11.A 12.C 13.D 14.B 15.B

  .
       
       
       
        www.59wj.com 如果觉得《2017年职称英语理工类词汇选项考前模拟(5)》理工类,zcyy不错,可以推荐给好友哦。
本文Tags: 职称英语考试 - 学习资料 - 理工类,zcyy,
在百度中搜索相关文章:2017年职称英语理工类词汇选项考前模拟(5)
在谷歌中搜索相关文章:2017年职称英语理工类词汇选项考前模拟(5)
在soso中搜索相关文章:2017年职称英语理工类词汇选项考前模拟(5)
在搜狗中搜索相关文章:2017年职称英语理工类词汇选项考前模拟(5)
相关分类导航|
热门推荐|