The normal price of a ticket for an adult is $230.
解析：划线词和四个被选项这5个形容词都是C级应该掌握的常见词汇。Normal和 ordinary的词义相近，都具有“通常的，普通的”的含义。 Fair是“公平的”; proper是“适当的, 正确的” ;medium是“中间的, 中等的”。该句的含义是“每位成年人的通常票价是230美圆。”
We have to ask them to quit talking in order that all people present could hear us clearly.
解析：划线词和四个被选项这5个动词都是C级应该掌握的常见词汇。其中除A以外，其余的被选项都可以跟动名词结构：quit doing.. = cease doing../停止..., continue doing../继续.., keep doing../一直…。该句的含义是“我们得要求他们停止说法以便所有在场的人都能清楚地听见我们的声音。”
The Klondike was the scene of one of the biggest gold rushes the world has ever known.
解析： 划线词和四个被选项这5个名词都是较为常见词汇。其中，scene是“现场, 场面, 情景, 景色”;view是“景色, 风景, 观点, 见解”;event是“事件”， landscape“风景, 山水画, 地形”。从句意(克朗代克河地区是人们迄今为止所知道的最大淘金热(发生地)之一)来看scene的含义是“地点”，所以答案是A。
Of the reptile groups, the snake group was the final one to appear.
Universities usually give diplomas or certificates to students who complete course requirements adequately.
解析：adequate adj.适当的, 足够的，该词在含义上与sufficient (adj.充分的, 足够的)接近，因此它们的副词结构adequately和sufficiently词义接近。该句的含义是“大学通常会给已经很好地达到了课程学习要求的学生颁发文凭或证书”。Responsibly adj.有责任地, 可靠地。
A will is a document written to ensure that the wishes of the deceased (adj.已故的)are realized.
解析： realize与 the wish (愿望)搭配使用, 其含义是“实现”。Fulfill vt.履行, 实现, 完成(计划等)，该词与划线词的含义最接近。Adopt vt.采用, 收养， accept vt.接受, 认可, 承担。 该句的含义是“遗嘱是确保已故的人的心愿能够被实现的文件。”
She has been the subject of massive media coverage.
解析：根据搭配—“...媒体报道”判断A(大量的，广大的，广阔的)合适。而借助mass 的含义(n.块, 大多数, 质量, 群众, 大量adj.群众的, 大规模的, 集中的)也可猜测出massive的含义与“大量的”有关，这样也能判断答案。Negative adj.否定的, 消极的, 负的; expensive adj.昂贵的; active adj.积极的, 能起作用的。该句的含义是“她一直是许多媒体报道的对象。”
The conference explored the possibility of closer trade links.
解析：根据搭配--“...的可能性”判断B(调查，研究)最合适。Reject vt.拒绝, 抵制; propose
vt.计划, 建议, 向...提议; postpone vt.推迟, 使延期;该句的含义是“会议研究了进行更加紧密的贸易联系的可能性。”
What were the effects of the decision she made?
解析：effect 是常见的基本词汇，其含义是“结果, 效果”。因此B(结果)是答案。该句的含义是“她作出的决定所带来的结构/影响是什么?”
The sea was calm and still.
解析：根据and的使用特点：前后结构对称，词义色彩一致，因此判断B((平静的和)安静的)是答案。Rough adj.粗糙的, 粗略的, 大致的, 粗暴的，汹涌澎湃的。该句的含义是“大海安静而又平静”。www.59wj.com
In a bullfight, it is the movement, not the color, of objects that arouses the bull.
解析：句子中出现了“In a bullfight(在斗牛中)..颜色”这样的结构和词语，因此猜测划线词所在的结构含义可能是“(刺激)牛”。因此判断B(使..兴奋)是答案。Confuse vt.搞乱, 使糊涂;scare v.惊吓; satisfy vt.满足, 使满意;该句的含义是“在斗牛比赛中，让牛兴奋的是物体的运动，而不是物体的颜色。”
Mary called me up very late last night.
A) shouted at me
C) telephoned me
解析：call up v.使想起, 打电话给(某人)，因此C(给我打电话)是答案。该句含义是“玛丽昨晚很晚了的时候给我打了电话。”
Mary gets up at the same time every morning.
解析： get up v.起床; rise v.起床,上升; 因此A是答案。Awake vi.醒, 觉醒,觉悟vt.唤醒
adj.警觉的, 醒的; raise vt. 提高, 饲养, 筹集; 该句含义是“玛丽每天在同一时间起床。”
The committee comprises five persons.
解析：comprise v.包含, 由...组成; 该词和D(involve vt.包括) 是近义词。absorb vt.吸收, 吸引; concern vt.涉及, 关系到n.(利害)关系, 关心; exclude vt. 把...排除在外; 该句含义是“这个委员会是由5个人组成。”
All the people assembled at Mary's house.
解析：assemble vt.集合, 聚集, 装配vi.集合;该词和A( collect v.收集, 聚集)是近义词。fix vt.使固定, 装置, 修理;assert v.断言, 声称;assist v.援助, 帮助;该句含义是“所有的人都在玛丽的房子里集合。”www.59wj.com
Look after your voice
Often speakers at a meeting experience dry mouths and ask for a glass of water. You can solve the problem by activating the saliva in your mouth. First gently bite the edges of your tongue with your teeth. Or, press your entire tongue to the bottom of your mouth and hold it there until the saliva flow. Or you can imagine that you are slicing a big juicy lemon and sucking the juice.
Before you begin your talk, be kind to your voice. Avoid milk or creamy drinks that coat your throat. Keep your throat wet by drinking a little sweetened warm tea or diluted fruit juice.
If you sense that you are losing your voice, stop talking completely. Save your voice for your speech. You may feel foolish using paper to write notes, but the best thing you can do is to rest your voice. If you need to see a doctor, perhaps you can get some advice from a professional singer. In the meantime, do not even talk in a low voice.
What about drinking alcohol to wet your throat? I advice you not to touch alcohol before speaking. The problem with alcohol is that one drink gives you a little confidence. The second drink gives you even more confidence. Finally you will feel all-powerful and you will feel you can do everything, but in fact your brain and your mouth do not work together properly. Save the alcohol until after you finish speaking.
Perhaps you want to accept the advice, but you may wonder if you can change the habits of a lifetime. Of course you can. Goethe, who lived before indoor skating rinks or swimming pools, said, " we learn to skate in the summer and swim in the winter'. Take this message to heart and give yourself time to develop your new habits. If you are willing to change, you will soon be able to say that you will never forget these techniques because they became a part of your body.
1. To solve the problem of dry mouths, one is advised to take cool milk.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
2. The first paragraph mentions three ways of activating the saliva in the mouth.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
3. The writer suggests that you go to see a doctor when you feel you are losing your voice.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
4. The writer's advice about alcohol before you make a speech is to take one or two drinks so as to give yourself some confidence.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
2. A。问题句说“第一段提到了刺激唾液分泌的三种方法。”。利用“saliva”作为答案线索，这样在第一段中我们发现这样的字眼：first, or, or 这样的词是在引导出三种刺激唾液分泌的方法。
5.Due to the effect of alcohol, your thought and your mouth will not coordinate properly.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
6. Geothe often did outdoor skating and swimming.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
7. The writer cites Geothe to prove that one can change one's habits.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
本题分数： 3.00 分，你答题的情况为 错误 所以你的得分为 .00 分
阅读下面这篇短文，短文后有2项测试任务：(1)1---4 题要求从所给的6个选项中为第2--5 段每段选择1个正确的小标题;(2)第5--8题要求从所给的6个选项中选择4个正确的选项，分别完成每个句子。请将答案涂在答题卡相应的位置上。
1 Voluntary learning in organized courses by mature men and women is called adult education. Such education is offered to make people able to enlarge and interpret their experience as adults. Adults may want to study something which they missed in earlier schooling, get new skills or job training, find out about new technological developments, seek better self-understanding, or develop new talents and skills.
2 This kind of education may be in the form of self-study with proper guidance through the use of libraries, correspondence courses, or broadcasting. It may also be acquired collectively in schools and colleges, study groups, workshops, clubs and professional associations.
3 Modern adult education for large numbers of people started in the 18th and 19th centuries with the rise of the Industrial Revolution. Great economic and social changes were taking place: people were moving from rural areas to cities; new types of work were being created in an expanding factory system. These and other factors produced a need for further education and re-education of adults.
4 The earliest programs of organized adult education arose in Great Britain in the 1790s, with the founding of an adult school in Nottingham and a mechanics' institution in Glasgow. Benjamin Franklin and some friends found the earliest adult education institution in the U.S. in Philadelphia in 1727.
5 People recognize that continued learning is necessary for most forms of employment today. For example, parts of the adult population in many countries find it necessary to take part in retraining programs at work or even to learn completely new jobs. Adult education programs are springing up constantly to meet these and other needs.
1. Paragraph 2___________ A. Necessity for developing adult education
B. Early days of adult education
2. Paragraph 3 ___________ C. Ways of receiving adult education
D. Growth of adult education
3. Paragraph 4 ___________ E. Institutions of adult education
F. Definition of adult education
4. Paragraph 5 ___________
4. D.解题思路：该段段首句很长，所以转而看段尾句，该句用了“spring up”(出现) ，该词对应D中的growth(发展情况)。
5. Some adults want to learn _____________.
6. There are various forms of adult education, including _____________.
7. Adult education has been made necessary by _____________.
8. The earliest organized adult education originated in _____________.
A. by social and economic changes
B. guided self-study and correspondence courses
C. by studying together with children
D. what they did not manage to learn earlier
E. dates back to the eighteenth century
F. mass production
解析：5. D.首先结合搭配句意判断，选项中只有A和D合适。再利用“learn”作为答案线索词判断答案相关句在第1段的最后一句：Adults may want to study something which they missed in earlier schooling, get new skills or job training, find out about new technological developments, seek better self-understanding, or develop new talents and skills.
6. B.该题可直接借助句意判断答案为B。如果借助原文：利用“forms”作为答案线索词，则在第2段的第1句中找到答案相关句：This kind of education may be in the form of self-study with proper guidance through the use of libraries, correspondence courses, or broadcasting.
7. A.利用“necessary”作为答案线索词，则在第3段的最后一句找到答案相关句：These and other factors(great economic and social changes) produced a need for further education and re-education of adults.
8. E.该题可直接借助搭配句意选择答案。如果借助原文：利用“originated”作为答案线索词，这样在第4段的第1句找到答案相关句：The earliest programs of organized adult education arose in Great Britain in the 1790s ….
Medical journals are publications that report medical information to physicians and other health professionals.
In the past，these journals were available only in print.With the development of electronic publishing，many medical journals now have Web sites on the Internet，and some journals publish only online.A few medical journals，like the Journal of the American Medical Association，are considered general medical journals because they cover many fields of medicine.Most medical journals are specialty journals that focus on a particular area of medicine.
Medical journals publish many types of articles.Research articles report the results of research studies on a range of topics varying from the basic mechanisms of diseases to clinical trials that compare outcomes of different treatments.Review articles summarize and analyze the information available on a specific topic based on a careful search of the medical literature.
Because the results of individual research studies can be affected by many factors，combining results from different studies on the same topic can be helpful in reaching conclusions about the scientific evidence for preventing，diagnosing or treating a particular disease.Case conferences and case reports may be published in medical journals to educate physicians about particular illnesses and how to treat at them.Editorials in medical journals are short essays that express the views of the authors，often regarding a research or review article published in the same issue.
Editorials provide perspective on how the current article fits with other information on the same topic.Letters to the editor provide a way for readers of the medical journal to express comments， questions or criticisms about articles published in that journal.
1. The main readers of medical journals are
A)the general public.
2. Which of the following statements is NOT true?
A) Many medical journals also publish online.
B)A few medical journals are general medical journals.
C)Most medical journals publish only online.
D)Most medical journals are specialty journals.
3. How many major types of articles are mentioned in the passage?
4. An article dealing with results from different studies on the same topic is called
A)a research article.
B)a review article.
C)a case report.
5.Letters to the editor enable readers of a medical journal to express comments on
A)any medical event.
B) articles published in the same issue.
C)articles published in that journal
解析：1. B.分析：细节题。问题问及“医疗杂志的主要读者”，借助题干中的main readers作为答案线索，这样发现答案相关句：Medical journals are publications that report medical information to physicians and other health professionals.(该句间接的回答了问题—“向内科医生和其他健康专家提供医疗信息”，所以答案是B。)
2. C.分析：细节题。发现被选项在内容上都是涉及到“医疗杂志的出版”，所以借助publish作为答案线索，这样发现答案相关句：many medical journals now have Web sites on the Internet(该句与A内容一致)，and some journals publish only online.(该句直接与C矛盾)A few medical journals，like the Journal of the American Medical Association，are considered general medical journals because they cover many fields of medicine.(该句与B内容一致)Most medical journals are specialty journals that focus on a particular area of medicine.(该句与D内容一致)
3. A. 分析：细节题。该题涉及到文章类型。注意文章中提及文章类型的句子。这样发现答案相关句：Medical journals publish many types of articles.Research articles report the results of …Review articles summarize and analyze ...Case conferences and case reports may be published in medical journals ..Editorials provide perspective on ...Letters to the editor provide a way for readers of ..
4. B.分析：细节题。利用题干中的核心结构different studies on the same topic作为答案线索，这样找到答案相关句：Review articles summarize and analyze the information available on a specific topic based on a careful search of the medical literature.(该句说“综述文章是在对医学文献进行了仔细的查询后找出的有关某一具体主题的信息进行汇总和分析”)Because the results of individual research studies can be affected by many factors，combining results from different studies on the same topic (“对于同一主题的不同研究结果的汇总”在含义上与上句“综述文章”的目的一致，因此判断B是答案。)can be helpful in reaching conclusions about the scientific evidence for preventing，diagnosing or treating a particular disease.
5. C. 分析：借助题干中的核心结构Letters to the editor和express comments on作为答案线索，这样在文章最后部分找到答案相关句：Letters to the editor provide a way for readers of the medical journal to express comments， questions or criticisms about articles published in that journal。(该句内容直接回答了问题：对杂志上发表的文章进行评论，提出问题或提出批评意见)www.59wj.com
Adaptation of Living Things
Certain animals and plants develop characteristics that help them cope with their environment better than others of their kind. This natural biological process is called adaptation. Among the superior characteristics developed through adaptation are those that may help in getting food or shelter, in providing protection, and in producing and protecting the young. That results in the evolution of more and more organisms that are better fitted to their environments.
Each living thing is adapted to its way of life in a general way, but each is adapted especially to its own distinct class. A plant, for example, depends upon its roots to fix itself firmly and to absorb water and inorganic chemicals. It depends upon its green leaves for using the sun's energy to make food from inorganic chemicals. These are general adaptations, common to most plants. In addition, there are special adaptations that only certain kinds of plants have.
Many animals have adaptations that help them escape from their enemies. Some insects are hidden by their body color or shape, and many look like a leaf or a little branch. The coats of deer are colored to mix with the surroundings. Many animals have the ability to remain completely still when an enemy is near.
Organisms have a great variety of ways of adapting. They may adapt in their structure, function, and genetics; in their development and production of the young; and in other respects. An organism may create its won environment, as do warm-blooded mammals, which have the ability to adjust body heat exactly to maintain their ideal temperature despite changing weather. Usually adaptations are an advantage, but sometimes an organism is so well adapted to a particular environment that, if conditions change, it finds it difficult or impossible to readapt to the new conditions.
1. Some plants and animals develop superior characteristics so that they may
A. help others of their kind get food, shelter and other things needed.
B. survive even in extremely severe conditions
C. become better adapted to the environments than others of their kind.
D. result in the evolution and production of more intelligent organisms.
2. In the first paragraph, the word "environments" could best be replaced by
3. It can be inferred from this passage that the feathers of a bird care colored
A. to frightened its enemies.
B. to attract its enemies
C. to adjust its body heat
D. to match its environment
4. Which of the following is not directly mentioned?
A. A living thing may adapt in its structure.
B. An organism may adapt in its function.
C. A living creature may adapt in its genetic makeup.
D. A living organism may adapt in its sleeping habit.
5. The author cites the behavior of warm-blooded mammals in order to illustrate which of the following?
A. A living thing may have the ability to create an environment of its own
B. A living creature may have the ability to remain still when an enemy is near.
C. A living creature may have the ability to make food from its inorganic chemicals
D. A living creature may have the ability to change the color of its skin.
2. B。surroundings 和environment是近义词，所以B正确。
3. D。该题的直接答案相关句是第3段的一句话：The coats of deer are colored to mix with the surroundings。
Attitudes to AIDS Now
Most people say that the USA is making progress in fighting AIDS, but they don't know there's no cure and strongly disagree that "the AIDS epidemic is over," a new survey finds.
The findings, released Thursday by the Kaiser Family Foundation, reassure activists who have worried that public concern about AIDS might disappear in light of recent news about advances in treatment and declines in deaths.
"While people are very optimistic about the advances, they're still realistic about the fact that there is no cure" says Sophia Chang, director of HIV programs at the foundation.
The Kaiser survey, like a recent USA TODAY Gallup Poll, does find that the number of people ranking AIDS as the country's top health problem has fallen. In the Kaiser Poll, 38% say it's the top concern, down from 44% in a 1996 poll; in the Gallup Poll, 29% say AIDS is No.1, down from 41% in 1992 and 67% in 1987.
Other findings from Kaiser, which polled more than 1,200 adults in September and October and asked additional questions of another 1,000 adults in November:
52% say the country is making progress against AIDS, up from 32% in 1995.51% say the government spends too little on AIDS. 86% correctly say AIDS drugs can now lengthen lives; an equal number correctly say that the drugs are not cures.67% incorrectly say that AIDS deaths increased or stayed the same in the past year; 24% know deaths fell. Daniel Zingale, director of AIDS Action Council, says, "I'm encouraged that the American people are getting the message that the AIDS epidemic isn't over. I hope the decision-makers in Washington are getting the same message …
We have seen signs of complacency.
1. What do activists worry about?
A) Recent news about AIDS is not true.
B) People may stop worrying about AIDS.
C) Deaths caused by AIDS may not decline.
D) Advances in AIDS treatment are too slow.
2. According to the passage, people's attitude toward the cure of AIDS is
3. The Gallup Poll shows that the number of people
A) who suffer from the worst disease -- AIDS has fallen.
B) who think AIDS threatens the countryside has fallen.
C) who worry about AIDS and health problems has fallen.
D) who think AIDS is the country's top health killer has fallen.
4. According to the Kaiser Poll, which of the following is NOT Correct?
A) The country is making progress against AIDS.
B) AIDS drugs still cannot save people's lives.
C) AIDS drugs can now make people live longer.
D) More and more people die of AIDS now.
5. The word "message" in the last paragraph means
A) printed news.
D) central idea.
解析：1.B.第2段中有..activists who have worried that public concern about AIDS might disappear，依据此选择B。
2.B.第3段中有while people are very optimistic about the advantages, they're still realistic about the fact that there is no cure,该题问及的是人们对AIDS的治疗态度，所以答案应该选择realistic(现实的)。
3.D.第4段讲到这一调查..find the number of people ranking AIDS as the country's top health problem has fallen(把AIDS列为国家首要的健康问题的人数已经下降), 表明答案为D。
4.D.根据调查结果，67% incorrectly say that AIDS deaths increased or stayed the same in the last year; 24% know deaths fell,由此可见D(越来越多的人死于AIDS)的说法与该句句意不符合。
5.D.message 有一层含义为central idea， 该含义与短文中的含义一致(我希望在华盛顿的决策者正获得相同的信息(内容/大意)…我们还没有见到自满的迹象。)
The Building of the Pyramids
The oldest stone buildings in the world are the pyramids. __1__. There are over eighty of them scattered along the banks of the Nile, some of which are different in shape from the true pyramids. The most famous of these are the '' step " pyramid and " Bent " pyramid.
Some of the pyramids still look much the same as they must have done when they were built thousands of years ago. Most of the damage suffered by the others has been at the hands of men who were looking for treasure or, more often, for stone to use in modern buildings.__2__. These are good reasons why they can still be seen today, but perhaps the most important is that they were planned to last forever.
__3__. However, there are no writings or pictures to show us how the Egyptians planned or built the pyramids themselves. __4__. Nevertheless, by examining the actual pyramids and various tools which have been found, archaeologists have formed a fairly clear picture of them.
One thing is certain: there must have been months of careful planning before they could begin to build. __5__. You may think this would have been easy with miles and miles of empty desert around, but a pyramid could not be built just anywhere. Certain rules had to be followed, and certain problems had to be overcome.
A The dry climate of Egypt has helped to preserve the pyramids, and their very shape have made them less likely to fall into ruin.
B It is practically certain that plans were made for the building of the pyramids because the plans of other large works have fortunately been preserved.
C The first thing they had to do was to choose a suitable place.
D Consequently, we are only able to guess at the methods used.
E Many people were killed while building the pyramids.
F They have stood for nearly 5,000 years, and it seems likely that they will continue to stand for thousands of years yet.
解析：1. F。第一句说“金字塔是世界上最古老的石头建筑”， F说“它们已经屹立了将近5000年并且似乎会继续存在数前年”，以实际数字说明了第1句。
Diet，Alcohol Linked to Nearly One Third of Cancers
Diet is second only to’tobacco as a leading __1__ of cancer and，along with alcohol，is responsible for nearly one third of cases of the disease __2__developed countries，a leading researcher said on Tuesday.
Dr.Tim Kev，of the University of Oxford，told a cancer conference that scientists are still discovering how certain foods contribute to __3__，but they know that diet，alcohol and obesity __4__ a major role.
“Five percent of cancers could be avoided __5__ nobody was obese，”he said.
While tobacco is linked to about 30 __6__ of cancer cases，diet is involved in all estimated 25 percent and alcohol __7__ about six percent.
Obesity raises the __8__of breast，womb，bowel and kidney cancer，while alcohol is known to cause cancers of the mouth，throat and liver.Its dangerous impact is __9__ when combined with smoking.
Key told the meeting of the charity Cancer Research UK __10__other elements of diet linked to cancer are __11__ unknown but scientists are hoping that the EPIC study，which is comparing the diets of 500，000 people in 1 0 countries and their risk of cancer，will provide some __12__.
Early results of the study have revealed that Norway，Sweden and Denmark have the consumption of fruit and vegetables among European countries while Italy and Spain have the highest.Eating at __14__five portions of fruit and vegetables a day is recommended to reduce the risk of cancer.
Key，principal scientist on the EPIC study，said it is looking at dietary links to some of the most common cancers __ 1 5 __colorectal，breast and prostate.
1. A. course B. cause C. court D. reason
2. A. on B. up C. in D. down
3. A. cancer B. health C. disease D. man
4. A. dance B. turn C. take D. play
5. A. while B. if C. unless D. since
解析：1. B 从文章的题目可以得知，文章的主要内容涉及饮食、酒精与癌症的关系。不难看出，文章一开头讲的就是饮食是导致癌症的主要原因之一，吸烟排名第一，饮食紧跟其后。
2. C 此处要表达的意思是“在发达国家里”。
3. A 既然文章主要涉及饮食、酒精与癌症的关系，因此，此处应选“癌症”一词。
4. D 从接下来的“角色”一词，便可得知此处应选能与之搭配的“扮演”一词。
5. B 前一句讲道，饮食、喝酒与肥胖在癌症发生的过程中扮演重要角色，此句应为虚拟句，表示假设。
6. A. percent B. countries C. people D. number
7. A. at B. in C. of D. for
8. A. risk B. degree C. presence D. place
9. A. reduced B. increased C. mysterious D. seen
10.A. whether B. why C. that D. if
解析：6. A 从句子的主旬不难看出，此处表示的是百分之多少的意思。
7. B 此处应该填一个与前面介词“in”一样的介词。
8. A 显然，此处要表示的意思是肥胖增加某些类癌症的危险。
9. B 一个人既喝酒，又吸烟，那酒精的害处应该是增加的。
10.C 此处应选能引导宾语从旬的连接词。 。
11.A. still B. also C. although D. however
12.A. decisions B. questions C. answers D. needs
13.A. lowest B. enough C. daily D. perfect
14.A. home B. most C. least D. best
15.A. causing B. including C. illustration D. defining